HP DeskJet 840 C
Poszukuję oprogramowania do drukarki hp deskjet 840 c pod WinXP.
Same sterowniki mam – zainstalowałem je.
System widzi drukarkę, lecz za nic w świecie nie mogę nic wydrukować.
Byłem na oficjalnej stronie HP, ale pliki które z tamtąd sciągnąłem są niekomplentne.
Proszę o Pomoc !!!! :cry:
Piszcie do mnie na pocztę
Same sterowniki mam – zainstalowałem je.
System widzi drukarkę, lecz za nic w świecie nie mogę nic wydrukować.
Byłem na oficjalnej stronie HP, ale pliki które z tamtąd sciągnąłem są niekomplentne.
Proszę o Pomoc !!!! :cry:
Piszcie do mnie na pocztę
Odpowiedzi: 3
przeciez on pisze źe system ją widzi tylko nie drukuje, więc to pewnie nic nie pomoźe
Po prostu jestem w szoku :shock: ,ja mam HP 930c i nigdy nie maiłem z nią problemu pod XP.W immych windach tak trzeba zainstalować sterowniki,ale pod XP sam wykrył,zainstalował i wszystko śmiga jak naleźy.Spróbuj zrobić tak.
Odinstaluj ją,wykasuj wszystko co miało związek z drukarką,nastepnie odłącz kabel od drukarki od PCta.Po czym włuź kabel, a windows powinien sam ją wykryć i zainstalować Plug&Play powinien zrobić co swoje.U mnie to zdało egzamin.
Odinstaluj ją,wykasuj wszystko co miało związek z drukarką,nastepnie odłącz kabel od drukarki od PCta.Po czym włuź kabel, a windows powinien sam ją wykryć i zainstalować Plug&Play powinien zrobić co swoje.U mnie to zdało egzamin.
miałem podobny problem, wsadź płytke z windowsem do napędu i zainstaluj opcjonalne składniki windows, tam trzeba odznaczyć o ile pamietam drukowanie coś tam offline, u mnie pomogło, spróbuj moźe i tobie pomoźe :roll: :roll: :roll:
Strona 1 / 1