Hot Rod Garage To Glory !

Czy ktos moze gra w ta gre lub gral ? :)
Bo mam maly problem jesli chodzi o wygrywanie wyscigow. W poprzedniej wersji wystarczylo byc szybciej od kolesia a tera jest podobnie koles jest daleko za mna i tak przegrywam. Na koncu wyscigu pisze mi w czasie ze nie ukonczylem wyscigu tak samo jak przeciwnik i trace kase. Dlaczego i jak tu sie wmorde tera gra bo nie mam pojecia.

Odpowiedzi: 7

a masz ten unfinisched jak jedziesz w carrer turnament czy singla bo jezeli tak masz w turnament to moze chodziz o to ze przejezdzaz za szybko mete bo tam jest napisane ze masz sie zmiescic w czasie np. 23sec – 18 sec i jak przejedziesz za szybko to jestes zdyskwalifikowany. A co do tego ze twoje auto ma 230HP to jest dziwne ze niemiescisz sie w 30sec bo ja jak mialem samochodz 107HP to miescilem sie w 20sec wiec moze sprubuj jeszcze raz zainstalowac gre??
Ps. Czy ktos moze ma wiecej niz 769HP czy to jest juz koniec i wiecej sie nie da??

POWODZENIA
Młody
Dodano
11.09.2004 14:24:18
nie wlasnie tak mialem spoczatku ale przeczytalem manuala w pdf i przeczytalem o co chodzi :D pisze mi ze UNFINISHED a nie DQ :) wiec nie wiem jak to jest ??? a u was jak jest ? wszystko wpozo ? bo majac samochod 230 konny to mi nie moze zmiescic sie w czasie 30 sec. to moze problem zainstalowania gry moze ?
CHIKEN
Dodano
01.09.2004 20:50:18
CHIKEN– Wiesz moźe chodzi o to źe teraz najpierw rozgrzewa się opony i trzeba podjechać blisko lini startu – moźe ją przekraczasz i masz opis DQ??
marcinZ
Dodano
01.09.2004 16:15:23
no ale mozna zainstalowac poprzednia wersje i bedzie spx. oczywiscie pozostalosci zostana po poprzedniej ale zawsze.
CHIKEN
Dodano
21.08.2004 15:32:11
CHIKEN:
zainstaluj sobie directX z gierki 9b .....

Próba odinstalowania DirectX moźę spowodować totalną destabilizacje systemu w niektórych przypadkach,
Oczywiście moźna podjąć ryzyko za pomocą np. DirectX Uninstaller ale IMO w tym przypadku nie ma to związku z DirectX 9 dlatego źe biblioteki są zgodne z poprzednimi wersjami.
McScr@by
Dodano
19.08.2004 18:57:15
zainstaluj sobie directX z gierki 9b i powinno byc ok. a nie wiesz moze jak jest z moim problemem ?? :P
CHIKEN
Dodano
19.08.2004 17:01:46
Mam problem techniczny z tą grą, gdy ją włącze przyciski nie są na swoim miejscu. Wygląda to mniej więcej tak: :evil:

W dalszej grze teź są problemy np. obraz jest niepoprawnie wyświetlany.

Zainstalowałem najnowsze sterowniki Directx 9c, ale nie pomogło. :cry:
Wie ktoś moźe co jest z tym źle???

za odpowiedź WIELKI dzięki!!! :wink:
petro
Dodano
19.08.2004 16:58:26
CHIKEN
Dodano:
16.08.2004 13:02:38
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1