Home Key Logger 1.70
Szukam czegosc na temat Home Key Logger 1.70 dokladnie chodzi mi o poslugiwanie sie tym programem jak zrobic sobie tak zwana paczke i czy posty z niego benda mi przychodzily na meila i jak to zrobic i jak ukrayc go w kompie tak azeby 2 osoba nie mogla go wykryc.
Bardzo prosze zeby mi ktos wyjasnil na czym to polega i jak t dziala :) :) :)
Bardzo prosze zeby mi ktos wyjasnil na czym to polega i jak t dziala :) :) :)
Odpowiedzi: 9
dzieki!!!! jusz usuwam :P
Usuń tego keyloggera tym – http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=813&t=82 programem.
Tutaj nikt Ci nie pomorze w takich sprawach.
konfro:hail bym zeby kto mna pokierowal i nauczyl mnei zajebsicie znac sie an kompie w takich programah i innych nie tylko do spiegowania ale wogole zebym tak mnej wiencej cos umial
Tutaj nikt Ci nie pomorze w takich sprawach.
nie lapie t pokazecie mi t jak sie tym poslugiwac ?
i czym moglibyscie mnie czegos nauczyc ??
i czym moglibyscie mnie czegos nauczyc ??
Antyvirem, Antykeyloggerem, itd.konfro:jak np : wywalic go z kompa
Antyvirem, Antykeyloggerem, itd.konfro:jak np : wywalic go z kompa
Nie Nie chcialem sie dowiedziec czy inny uzytkowni mnie nie obserwuje prawdopodobnie innym keylogerem bo sie anwet hwalil
a po 2:
chail bym zeby kto mna pokierowal i nauczyl mnei zajebsicie znac sie an kompie w takich programah i innych nie tylko do spiegowania ale wogole zebym tak mnej wiencej cos umial
a po 2:
chail bym zeby kto mna pokierowal i nauczyl mnei zajebsicie znac sie an kompie w takich programah i innych nie tylko do spiegowania ale wogole zebym tak mnej wiencej cos umial
A co szpiegować chcesz ?
Regulamin przeczytaj.
Regulamin przeczytaj.
czytalem na waszej stronece o Home Key Logger 1.70 ale nie moglem nic znalesc o poslugiwaniu sie nim.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
czytalem na waszej stronece o Home Key Logger 1.70 ale nie moglem nic znalesc o poslugiwaniu sie nim.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Strona 1 / 1