hmmmm Mam problem >HELP !
Więc z mojego kompa korzysta pare osób które mają dostęp do moich plików.
Mam pytanko :!:
Jakim programem moźna załoźyć hasło na poszczególne pliki i foldery tak źebym ja miał tylko dostęp(oczywiście po wpisaniu hasła) :?:
Mam pytanko :!:
Jakim programem moźna załoźyć hasło na poszczególne pliki i foldery tak źebym ja miał tylko dostęp(oczywiście po wpisaniu hasła) :?:
Odpowiedzi: 13
WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKIE POSTY :!: :!: :!: Dzięki wam moja wiedza się szerzy :D :D
Pozdrawiam @ll odwiedzających forum
Pozdrawiam @ll odwiedzających forum
kylson:XP zawiera w "sobie" narzedzie do szyfrowania danych. Dostep po podaniu hasla :wink:EL ZAQRKA:
No taaak tylko jak to zrobić :?: :?: , a i przy okazji co to jest NTFS :?: :?:
XP zawiera w "sobie" narzedzie do szyfrowania danych. Dostep po podaniu hasla :wink:EL ZAQRKA:
No taaak tylko jak to zrobić :?: :?:
XP zawiera w "sobie" narzedzie do szyfrowania danych. Dostep po podaniu hasla :wink:EL ZAQRKA:
Oczywiscie. Po to jest NTFS i jego zabezpieczenia.XeviL:Ale tylko na systemie plików NTFS.
EL ZAQRKA:XP zawiera w "sobie" narzedzie do szyfrowania danych. Dostep po podaniu hasla :wink: .kylson:Jakim programem moźna załoźyć hasło na poszczególne pliki i foldery tak źebym ja miał tylko dostęp(oczywiście po wpisaniu hasła) :?:
Ale tylko na systemie plików NTFS.
XP zawiera w "sobie" narzedzie do szyfrowania danych. Dostep po podaniu hasla :wink: .kylson:Jakim programem moźna załoźyć hasło na poszczególne pliki i foldery tak źebym ja miał tylko dostęp(oczywiście po wpisaniu hasła) :?:
A ja ci polecam Tweak–XP. A jak :wink:
A ja ci polecam Tweak–XP. A jak :wink:
http://www.tucows.cyfronet.krakow.pl/files2/fgpro.exe
The_judgeDzięki za informacje ! ! !
Tylko skąd taki programik zassać :?: :?:
Pozdrawiam
Tylko skąd taki programik zassać :?: :?:
Pozdrawiam
polecam program folder guard
Strona 1 / 1