hmmm???

no to sie napisze troche ale pisze!!
:arrow: 1. ostatnio z moim kompem dzieja sie rozne rzeczy pierwsza z nich jest to ze komputer wlacza sie (pol godziny) okolo 15 paskow ladaowanie sie x a na poczatku bylo cos kolo 3!!!!!!!!!!!!!!!!!
:arrow: 2.gdu juz sie to zaladuje to jescze sprawdzenie dysku
:arrow: 3.gdzu juz zobacze napis Zapraszmy to widze go za dlugo i jak poczekam zanim sie wszystko zaladuje to klikne np. na start a on sie otworzy tak jakby za kilka sekund takie jakby opoznienie kpma nie reaguje co do niego moie odrazu
:arrow: 4. z kompa wydaje sie odglos resetowania czegos ale nie wiem czego chyba cos na plycie albo proc. nie wiem jak wam ten dzwiek przeslac ale cos tak jakby cos sie resettowalo.
:arrow: 5. zawsze sobie gram w medala i w call of duty i nigdzy prawie lagow nie mam i teraz tez nie mam ale jak sobie gram to co sekunde mi sie jakby przycinalo a gdy spojrze na ilosc klatek fps to jest tak jest 100 a nagle 40 i od nowa w sekunde i idze do 100 a zachwile od nowa 40.
:arrow: 6. robilem juz ze dwa razy formata i podobne rzeczy sie dzieja , Nie uzywam zadnych antywirow tylko raz na kilka dni skaner on–line z mks–vir

prosze o jakis podpowiedzi co z tym zrobic ale nie foramt bo mi sie to juz znudzilo. :lol: :wink:

Odpowiedzi: 7

neo340:
theboss78:
neo340:
jestes pewien, popróbuj z blasterem, wywal go za pomocą 3formatowań to ci krzynę piwska postawię :lol: :lol: :lol:

Łeeeee.To ja za 1 formatem blastera wywalilem i juz nie wrocil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to miałeś szczęście, bo na Tym forum były posty źe robili formaty po 5 razy i nic, dalej był. Zagraj w totolotka. :D

Blaster po formatowaniu znika z dysku, ale instnieje jeszcze odmiana sieciowa tego wira – wcale nie musi być na twoim kompie, źeby go restartować.
krecik
Dodano
11.01.2004 13:25:19
theboss78:
neo340:
jestes pewien, popróbuj z blasterem, wywal go za pomocą 3formatowań to ci krzynę piwska postawię :lol: :lol: :lol:

Łeeeee.To ja za 1 formatem blastera wywalilem i juz nie wrocil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to miałeś szczęście, bo na Tym forum były posty źe robili formaty po 5 razy i nic, dalej był. Zagraj w totolotka. :D
neo340
Dodano
11.01.2004 13:20:32
8) Co do blastera to wystarczy przy instalowaniu systemu wyjąć wtyczke z netu i zainstalować sobie Norton internet seciurity i nietrzeba zadnych łatek z siedziby billa
Darkman
Dodano
11.01.2004 03:53:16
neo340:

theboss78
Dodano
11.01.2004 00:47:48
Odlacz na czas instalacji systemu kabel sieciowy, to nie bedziesz musial ani raz formatowac :P :wink: .
EL NINO
Dodano
11.01.2004 00:02:45
wirus – po 3 formatowaniach napewno by zginął
neo340
Dodano
10.01.2004 23:56:46
jesli komp jest na gwarancji – to szybko do serwisu, mozliwe ze jakas czesc padla, ale mimo to funkcjionuje (to sie zdarza), wirus – po 3 formatowaniach napewno by zginął :), wiecej mi do glowy nie przychodzi, jak masz mozliwosc otworzenia obudowy od kompa po dociskaj wszytskie przewody itp., albo za kazdym razem wgrywasz jakis program ktory wszystko psuje, moze jakies sterowniki...

pzd.
special
Dodano
10.01.2004 10:17:03
pbartek
Dodano:
10.01.2004 00:26:13
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1