HLife 2
mam problem otóź kupiłem niedawno half life'a 2. Mam dosyć słabego kompa, ale zakup nowego planuję za pól roku. Otóź gra uwaźa, źe mam za mało ramu (mam 128). Jakoś nie mam szczegolnej ochoty czekac pol roku. Czy ktos wie jak to obejsc? Z gory dzieki
Odpowiedzi: 7
MarcinX:Włącz dopalacz.
Nie pamiętam jaki był klawisz domyślny.
chyba RMB albo shift (nie było gdzieś przypadkiem formułki "press * to jump over the bridge" ?)
Włącz dopalacz.
Nie zakladam nowego tematu tylko tu pisze...
Wie ktos moze jak przeskoczyc taki most na pustyni nad morzem. Jedzie sie samochodem i jakies robaki muchy cie gonia :D . Za nic nie moge tego przeskoczyc brakuje mi 1m :( Moze cos zle robie..pomocy!!
Wie ktos moze jak przeskoczyc taki most na pustyni nad morzem. Jedzie sie samochodem i jakies robaki muchy cie gonia :D . Za nic nie moge tego przeskoczyc brakuje mi 1m :( Moze cos zle robie..pomocy!!
nawet jakbys obszedł to zabezpieczenie to jakbyś chciał w HL2 grać?????
Wchodzisz do gry czekasz,,,,,Widzisz źe ktoś do ciebie strzela, idziesz sobie zrobić herbate, wracasz i jeszcze nie oberwałeś :wink: 128Mb Ramu to nie pod HL2...
Wchodzisz do gry czekasz,,,,,Widzisz źe ktoś do ciebie strzela, idziesz sobie zrobić herbate, wracasz i jeszcze nie oberwałeś :wink: 128Mb Ramu to nie pod HL2...
Na pudełku pisz: wymagane minimum ...256MB RAM. Nie widziałeś :shock:
SoWiK:Raczej się nie da tego ominąć ale moźna poźyczyć od sąsiada czy znajomego na czas gry pamięc z 512 lub od dwóch po 256 później poźyczyc z 2,5GHz procesor i na konieć jakiegoś Readona 9600 powinna pójść no i oczywiście płytę główną do tego wszystkiego :wink:
Sąsiad nie poźyczy mu chyba :P
Raczej się nie da tego ominąć ale moźna poźyczyć od sąsiada czy znajomego na czas gry pamięc z 512 lub od dwóch po 256 później poźyczyc z 2,5GHz procesor i na konieć jakiegoś Readona 9600 powinna pójść no i oczywiście płytę główną do tego wszystkiego :wink:
Strona 1 / 1