HKEY_CURRENT_USER:softwareMicrosoftInternet ExplolerMain
HKEY_CURRENT_USER:softwareMicrosoftInternet ExplolerMain
prosze pomórzcie bo niechce formatu robic, ta ku... zmienia mi głowną strone. Ad–aware go znajduje usowa ale po wejsciu przez explolera znowu to samo:( Juz mi rece opadają. Czytałem tego linka wyzej ale nie znalazłem tak konkretnej wskazówki, uzywałem hijthis(czy jakos tak) ale niepomogl, antytrojany i antywirusy nic nie widzą. To jest jakiś "lewy" skrypt ale jak sie go pozbyć???? Ludzie pomórzcie nie chce formatu, chce to gówno usunąć po "ludzku" :)
Pozdrawiam i oczekuję pomocy. :!: :!: :!:
prosze pomórzcie bo niechce formatu robic, ta ku... zmienia mi głowną strone. Ad–aware go znajduje usowa ale po wejsciu przez explolera znowu to samo:( Juz mi rece opadają. Czytałem tego linka wyzej ale nie znalazłem tak konkretnej wskazówki, uzywałem hijthis(czy jakos tak) ale niepomogl, antytrojany i antywirusy nic nie widzą. To jest jakiś "lewy" skrypt ale jak sie go pozbyć???? Ludzie pomórzcie nie chce formatu, chce to gówno usunąć po "ludzku" :)
Pozdrawiam i oczekuję pomocy. :!: :!: :!:
Odpowiedzi: 8
EL NINO:wyglada na porzadnego ten aligator
Dobrze gada, dać mu wódki :lol:
EL NINO:Teraz jak juz wiem ze swinia
Kto, "specjalista" :?: :lol:
EL NINO:to sie bede z daleka czymal.
To juź na bank redachtorem nie zostaniesz :lol: :mrgreen:
EL NINO:Cos sugerujesz Gagman ? No niby wyglada na porzadnego ten aligator, ale wiadomo to ? Teraz jak juz wiem ze swinia, to sie bede z daleka czymal :P :P :lol: .
Jak onegdaj był powiedział Andrzej L. (z pewnej mównicy w pewnym budynku):
Ja nie oskarźam, ja tylko pytam
:mrgreen:
Cos sugerujesz Gagman ? No niby wyglada na porzadnego ten aligator, ale wiadomo to ? Teraz jak juz wiem ze swinia, to sie bede z daleka czymal :P :P :lol: .Gagman:...("uwaga świnia") ... aligator
aligator:Wy teź go znacie :mrgreen:
To ten co go na tym forum jakiś hakier ciągle atakował ("uwaga świnia") :lol: A propos aligator czy to nie wtedy na forum się pojawiłeś? :mrgreen:
Gagman:Najlepszy na świecie to jest zdrowy rozum. W tym roku przez miesiąc jechałem bez firewalla (w tym dwa tygodnie takźe bez atywirusa). Teraz tylko systemowy + NAV. Naprawdę nie mam pojęcia jak Wy ten syf łapiecie. Przez cały czas bycia w sieci źadnego nawet najmniejszego robaka nie miałem...
Ba. Ja znam takiego "specjaliste" co pomimo źe uźywa "najlepszych" zapór i antywirów i do tego fachowiec pęłną gębą :wink: to miał juź chyba w swoim "oesie" (jak to pisze zawsze) wszytkie badziewia i syfy jakie zdołano wymyśleć i w necie hasały :lol:
Wy teź go znacie :mrgreen:
holo:antywiruz "avast" jest NAJLEPSZY NA SWIECIE.
Najlepszy na świecie to jest zdrowy rozum. W tym roku przez miesiąc jechałem bez firewalla (w tym dwa tygodnie takźe bez atywirusa). Teraz tylko systemowy + NAV. Naprawdę nie mam pojęcia jak Wy ten syf łapiecie. Przez cały czas bycia w sieci źadnego nawet najmniejszego robaka nie miałem...
dzieki ze i powiedziales
jak bym niewiedzial, ale juz sam rozkminilem temat, antywiruz "avast" jest NAJLEPSZY NA SWIECIE.
antywikiren niewidzial nic, norton tez lipa.
Avast przeskanowal i zanalzl ten lewy skrypt potraktowal go jako trojana i wywalil juz wszystko jest okiej. HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
jak bym niewiedzial, ale juz sam rozkminilem temat, antywiruz "avast" jest NAJLEPSZY NA SWIECIE.
antywikiren niewidzial nic, norton tez lipa.
Avast przeskanowal i zanalzl ten lewy skrypt potraktowal go jako trojana i wywalil juz wszystko jest okiej. HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam to on nie pomaga. Trzeba mu wskazac co ma usunac.holo:... uzywałem hijthis(czy jakos tak) ale niepomogl ...
Strona 1 / 1