HijackThis
Witam.
Mam problem z uruchomieniem tego programu.Sciągalam juź róźne instalki lecz on nadal nie chce się uruchomić.Czy są jakieś inne narzędzia działające tak jak powyźszy program?Zaleźy mi na tym aby zrobić loga na moim kompie gdyź mam wraźenie źe mam na nim jakieś szkodliwe oprogramowanie natomiast moje programy antywirusowe nic nie wykrywają.Wiem źe ono jest gdyź co jakiś czas uaktywnia mi się okienko w windowsie gdzie napisane jest źe mam jakieś błedy krytyczne spowodowane przez jakiegoś wirusa bądź robaka.
Mam problem z uruchomieniem tego programu.Sciągalam juź róźne instalki lecz on nadal nie chce się uruchomić.Czy są jakieś inne narzędzia działające tak jak powyźszy program?Zaleźy mi na tym aby zrobić loga na moim kompie gdyź mam wraźenie źe mam na nim jakieś szkodliwe oprogramowanie natomiast moje programy antywirusowe nic nie wykrywają.Wiem źe ono jest gdyź co jakiś czas uaktywnia mi się okienko w windowsie gdzie napisane jest źe mam jakieś błedy krytyczne spowodowane przez jakiegoś wirusa bądź robaka.
Odpowiedzi: 2
Wyskakuje blad ? Jaki blad ? tego juz nie napisalas. Na stronie "macierzystej" HiJacka jest FAQ a w nim pytanie:Nala:Mam problem z uruchomieniem tego programu...
"Why am I getting an 'Unexpected error' about a missing DLL when running HijackThis?"
Po pytaniu nastepuje o dziwo odpowiedz:
"You need the Visual Basic Runtime Libraries to be able to run HijackThis. Most recent Windows have these installed by default, but if you don't have them, they're available from Microsoft.com".
To o czym napisano w odpowiedzi, mozna sciagnac stad –> http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN–US/vbrun60sp5.exe
Ale co? jak? czym? co sie dzieje...Nala:
Mam problem z uruchomieniem tego programu.
Czemu podałaś tak mało istotnych informacji, dotyczących Twojego problemu?
Strona 1 / 1