Hidden and Dangerous II – problem z jedną misją
Pytanie do ludzi którzy w to grali. Jestem w misji gdzie mam dostarczyć jakieś papiery jakiemuś generałowi. Akcja dzieje się w zamku. Misja wcześnbuiej polegała na zdobyciu cięźarówki, papierów i munduru niemickiego. Teraz w tej misji nie mogę uźywać broni itp. Nie wiem jak to cholerstwo przejść. Zaraz jak mnie niemcy zobaczą to strzelają i mission failed. To samo jak ja zastzrele kolesia. Macie jakieś rady albo mini solucje do przejścia tej misji. Nie do końca kapuje co ja w tej misji mam zrobić i dokąd się udać. Z góry dzięki.
Odpowiedzi: 3
Ok, dzięki. Popróbuje
Grałem juź w tę gre.Trzeba na początku pogadać z źołnierzem w magazynie a następnie przejść do budynku pod takimi arkadami.I najwaźniejsze to pozbyć się wszystkiego co nie Niemieckie, czyli plecaka,uzbrojenia i munduru.Wtedy cię nie zaczepią.
Następnie odszukać pokój dowódcy i podać dokumenty.Wrócić do magazynu i poczekać na źołnierzy.
Dalej juź łatwe.Życzę sukcesów.
Następnie odszukać pokój dowódcy i podać dokumenty.Wrócić do magazynu i poczekać na źołnierzy.
Dalej juź łatwe.Życzę sukcesów.
w tym zamku jakis koles cos tam pisze i wychodzi z pokoju musisz sie szybko dostac nie zuwaźony ale cieszko to zrobi ale idzie do pokoju na tym podworzu tam gdzie stji ciźarówka tam jest taki pokuj i tam ten koles ci da jakies papiery juz dobrze nie pamietam ale trudna to jest mijia powodzenia !!:)
Strona 1 / 1