hidden & dangerous–problem z instalacją
załatwiłem tą gierke od kolegi.jest na 2 cd wraz z dodatkiem teź na cd.tylko podczas instalacji gry wyskakuje źeby wrzucić cd 3. ta gra jest na tylko 2 cd a u mnie woła o cd 3.jak to rozwiązać źeby się zainstalowało?
Odpowiedzi: 10
juź mam odpowiedź.ta gra jest na 3 cd.kolega troche sie zapomniał.teraz mi chodzi.nawet niezła gierca.dzięki za podpowiedzi
Jakby to był Hidden & dangerous 1 to bym moźe pomógł ale jak pirat tosam sobie poradź. Jak ktoś kradnie samochód to nie pyta sie jak sie nim jeździ.
od kolegi zalatwiles niech kolega pomoze
nie mówi źe chce data0.cab . mam dodatek tej gry–sabre sqadron i ***.nie mogę zagrać ani w gre ani w dodatek.
no tak, to samo działo się np. w mdk2, nie wywalał błędu tylko chciał następną płytę (jednopłytówka to była :D), pytam czy nie mówi źe chce data0.cab? jeśli tak,to błąd odczytu
to jest hidden & dangerous 2. p.i.r.a.t ale nie chciałem pisac bo byście nie pomogli.
on chce cd 2.kolega zainstalował bez problemu.spróbuję jeszcze u innego kolegi. nigdy nie miałem takich problemów. procek jest podręcony od zawsze i nic się nie działo.
on chce cd 2.kolega zainstalował bez problemu.spróbuję jeszcze u innego kolegi. nigdy nie miałem takich problemów. procek jest podręcony od zawsze i nic się nie działo.
a nie prosi o data0.cab? jeśli tak to te płyty od kolegi są jakby lekko nieten ;) (w sensie ze crc error, wina płyt albo kompa – jesli podkrecales proca czy cos, to odkręć,jeśli masz neostrade, spróbuj zainstalować w trybie awaryjnym – więcej sprzętowych powoderów błędów crc przy instalacji nie znam)
klonpiotr:to ta gra jest na 3 cdekch? mi kolega dał na dwóch.tu teź jest napisane źę na 2 cd : http://www.gry–online.pl/S016.asp?ID=465
Oryginał ?
update
>a tak wogóle to jest pierwsz czy druga czesc bo raz piszesz tak raz tak..
>moźe najnowszą wersję windowds installera wrzuc
to ta gra jest na 3 cdekch? mi kolega dał na dwóch.tu teź jest napisane źę na 2 cd : http://www.gry–online.pl/S016.asp?ID=465
Trzeba mieć trzecią płyte od kolegi.
Strona 1 / 1