hibernacja+sciaganie plików
czy jest mozliwosc przejsca windowsa w taki stan hibernacji ze jesli sobie bede sciagał cos i włacze hibernacje to on poprostu bedzie wył co mu nie potrzebne zeby było ciszej ale zeby nadal sciagał
Odpowiedzi: 4
marecki_:Jezeli chodzi o internet exploler to takie cos sie nie uda bedziesz musial od nowa sciagac.
To moźe podaj przy jakim programie jest to mozliwe – tylko trzymaj się opisu sytuacji z postu otwierającego.
slaslu – ani hibernacja, ani wyłaczenie, ani stan wstrzymania nie róznią się w tej kwestii niczym – nie przeskoczysz braku mozliwości zapisu danych.
mam na mysli program np. bitcomet itp
hmmm...
Nie wydaje mi się. Z tego co wiem, hibernacja jest niczym innym jak zapisaniem całego stanu komputera przed przejściem w stan hibernacji, jego wyłączeniu (totalnym). Po włączeniu wszystkie okna itp. powinny być wyświetlane jak przed przejściem w stan hibernacji.
Moja odpowiedź na pytanie: nie
Nie wydaje mi się. Z tego co wiem, hibernacja jest niczym innym jak zapisaniem całego stanu komputera przed przejściem w stan hibernacji, jego wyłączeniu (totalnym). Po włączeniu wszystkie okna itp. powinny być wyświetlane jak przed przejściem w stan hibernacji.
Moja odpowiedź na pytanie: nie
Jezeli chodzi o internet exploler to takie cos sie nie uda bedziesz musial od nowa sciagac.
Strona 1 / 1