Hibernacja

Witam.Problem polega na tym iż zniknęła opcja hibernacji.Zamiast hibernacji przechodzi w stan uśpienia.Korzystam z niej bardzo często a teraz nie mogę.W opcji przycisku wyłączania nie ma hibernacji.Nie ma też możliwości wyboru w opcjach zasilania.Nie wiem co się stało.Może ktoś z was wie jak to naprawić?

Odpowiedzi: 3

A tam nie działa zaraz :P Napiszę tylko raz jeszcze: Uruchom Wiersz polecenia na prawach admina (PPM na skrócie i opcja z menu kontekstowego odpowiednia)... a następnie polecenie [b][i]powercfg -h on[/i][/b].
Anathema
Dodano
28.08.2007 11:09:26
  • t0mall 28.08.2007 11:20:50

[quote=Anathema]A tam nie działa zaraz :P Napiszę tylko raz jeszcze: Uruchom Wiersz polecenia na prawach admina (PPM na skrócie i opcja z menu kontekstowego odpowiednia)... a następnie polecenie [b][i]powercfg -h on[/i][/b].[/quote] Ok dzięki.Już wiem w czym był problem.Za mało miejsca na dysku.

Niestety nie działa.Jestem zalogowany jako administrator.Pisze tak: Nazwa POWERCFG nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,program wykonywalny lub plik wsadowy.
t0mall
Dodano
28.08.2007 10:55:47
W przyklejonym FAQ'u masz informacje o tym jak wyłączyć hibernację, postępujesz identycznie z tymże polecenie, które wpisujesz do konsoli ma mieć końcówkę [b][i]on[/i][/b].
Anathema
Dodano
28.08.2007 10:42:05
t0mall
Dodano:
28.08.2007 10:33:08
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1