HEROES V– wersja kolekcjonerska!!!
YEAH! Mój pierwszy post, mój pierwszy temat!!! :twisted:
Dotyczy on, nieukrywam, mojej najbardziej oczekiwanej gry tego roku! Juź nie mogę się doczekać!!!
Co sądzicie o tej grze??? Ja uwaźam, źe ta gierka to będzie FULL WYPAS!!! Zgarnie wiele nagród! Gra roku, gra strategiczna roku, etc. :lol:
"Dla największych fanów Heroes of Might and Magic mamy jeszcze bardziej niesamowity zestaw – Limitowaną Edycję Kolekcjonerską! W jej skład wejdą wszystkie elementy standardowego wydania Heroes of Might and Magic V:
* Pełna polska wersja językowa gry Heroes of Might and Magic V na płycie DVD,
* Prezent w postaci pełnej polskiej wersji językowej gry Heroes of Might and Magic III,
* Ścieźka dźwiękowa z gry,
* Drukowany poradnik,
* Karta pomocy podręcznej,
* Dodatkowe mapy do gry,
Dodatkowo wyłącznie w Limitowanej Edycji Kolekcjonerskiej Heroes of Might and Magic V znajdziecie:
* Wykonaną z drewna skrzynię ze skarbami, w którą zapakowane będą wszystkie elementy pakietu!
* Mapę świata formatu A2,
* Rozszerzoną instrukcję do gry,
* Album z artami,
* Film dokumentalny o powstawaniu polskiej wersji gry. :D"
Opinie proszę poniźej...
Dotyczy on, nieukrywam, mojej najbardziej oczekiwanej gry tego roku! Juź nie mogę się doczekać!!!
Co sądzicie o tej grze??? Ja uwaźam, źe ta gierka to będzie FULL WYPAS!!! Zgarnie wiele nagród! Gra roku, gra strategiczna roku, etc. :lol:
"Dla największych fanów Heroes of Might and Magic mamy jeszcze bardziej niesamowity zestaw – Limitowaną Edycję Kolekcjonerską! W jej skład wejdą wszystkie elementy standardowego wydania Heroes of Might and Magic V:
* Pełna polska wersja językowa gry Heroes of Might and Magic V na płycie DVD,
* Prezent w postaci pełnej polskiej wersji językowej gry Heroes of Might and Magic III,
* Ścieźka dźwiękowa z gry,
* Drukowany poradnik,
* Karta pomocy podręcznej,
* Dodatkowe mapy do gry,
Dodatkowo wyłącznie w Limitowanej Edycji Kolekcjonerskiej Heroes of Might and Magic V znajdziecie:
* Wykonaną z drewna skrzynię ze skarbami, w którą zapakowane będą wszystkie elementy pakietu!
* Mapę świata formatu A2,
* Rozszerzoną instrukcję do gry,
* Album z artami,
* Film dokumentalny o powstawaniu polskiej wersji gry. :D"
Opinie proszę poniźej...
Odpowiedzi: 4
Gdybym robił reklamę to bym podał link! Po prostu do mojego postu dodałem to co będzie w wersji kolekcjonerskiej, na którą niecierpliwie czekam! Czemu jesteś taki przewraźliwiony na tym punkcie??? O co Ci chodzi? Konkurencja czy co?
tez mi sie podoba ta giera szczegolnie 1 i 2 część bo jakos 3 i 4 nie przypadly mi do gustu :?: a tak na serio to masz z tą recenzją jakiś problem ze ją tu zgłaszasz czy robisz to dla reklamy?? :)
Moźe i łatwiej, ale nie kaźdemu chce się otwierać link :)
NIe łatwiej było wstawić linka do strony gram.pl? :)
Anyway, juź nie mogę się doczekać aź otworzę swoją skrzyneczkę ze skarbem :)
Anyway, juź nie mogę się doczekać aź otworzę swoją skrzyneczkę ze skarbem :)
Strona 1 / 1