help
witam wszystkich.pojawił sie problem z moim komputerem.pewnien program prubuje zainstalowac sie w komputerze i przypomina o sobie za kazdym razem gdy łącze sie z internetem.jest to pragram MACROMEDIA FLASH PLAYER 7.za kazdym razem wciskam nie ale to i tak nic nie daje.
druga sprawa to zdjecie na pulpicie.jest to mala ikonka ktora pojawia sie za kazdym razem laczenia sie z internetem.nie moge jej wykasowac.to wszystko bardzo spowalnia mi szybkosc internetu a jest to bardzo uciazliwe.prosze o pomoc z wyjasnieniem jasno opisanym gdyz jestem noga w tych sprawach.thanx z gory.
ps. nie wchodze w strony xxx :? :? :?
druga sprawa to zdjecie na pulpicie.jest to mala ikonka ktora pojawia sie za kazdym razem laczenia sie z internetem.nie moge jej wykasowac.to wszystko bardzo spowalnia mi szybkosc internetu a jest to bardzo uciazliwe.prosze o pomoc z wyjasnieniem jasno opisanym gdyz jestem noga w tych sprawach.thanx z gory.
ps. nie wchodze w strony xxx :? :? :?
Odpowiedzi: 14
wiesz co nie wiem co tam bylo zainstalowane.moglem pokasowac jakies wazne programy???
Wiec *** zbita, usuwałes go czy sam zniknął ??
Nie ma katalogu = nie ma powrotu wpisów od Hijacka
Co tam miales poinstalowane ?? moze uda sie co nieco recznie ponaprawiać.
Nie ma katalogu = nie ma powrotu wpisów od Hijacka
Co tam miales poinstalowane ?? moze uda sie co nieco recznie ponaprawiać.
nie mam tego katalogu
A w katalogu w ktorym masz program nie masz katalogu backups ??
jest problem.daje restore ale nic sie nie pojawia.wyglada na to ze wszystko jest wykasowane na amen :?
Tos sobie kuku zrobił, a pisałem zebys zapodał log na forum :?
W jaki sposob robisz ten backup ??
Zrob tak, otworz Hijacka, przejdz do config, backups i restore.
Teraz dopiero zadodaj log
W jaki sposob robisz ten backup ??
Zrob tak, otworz Hijacka, przejdz do config, backups i restore.
Teraz dopiero zadodaj log
kurde skasowalem wszystko co bylo i zrestartowalem komputer ale juz z pol godziny temu.teraz daje na backup i wyskakuje to co przeslalem.hmm juz nie wiem co dalej
To wszystko ?? Nie usuwałss przypadkiwm wszystkiego co Ci program pokazał ??
To nie na takiej zasadzie polega.
Jesli tak to przywroc wpisy z backupu i podaj nowy log
PS: Nie kopiuje sie tresci z okna programu a tresc loga z pliku txt ktory program tworzy
To nie na takiej zasadzie polega.
Jesli tak to przywroc wpisy z backupu i podaj nowy log
PS: Nie kopiuje sie tresci z okna programu a tresc loga z pliku txt ktory program tworzy
nie wiem czy chodzi o to mam nadzieje ze to jest ten log
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Documents and Settings\Grzegorz\Pulpit\Gadu–Gadu\gg.exe
C:\Documents and Settings\Grzegorz\Ustawienia lokalne\Temp\Katalog tymczasowy 2 dla hijackthis.zip\HijackThis.exe
R0 – HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.onet.pl/
O4 – HKCU\..\Run: [Gadu–Gadu] "C:\Documents and Settings\Grzegorz\Pulpit\Gadu–Gadu\gg.exe" /tray
O23 – Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) – Unknown owner – C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 – Service: Ati HotKey Poller – Unknown owner – C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Documents and Settings\Grzegorz\Pulpit\Gadu–Gadu\gg.exe
C:\Documents and Settings\Grzegorz\Ustawienia lokalne\Temp\Katalog tymczasowy 2 dla hijackthis.zip\HijackThis.exe
R0 – HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.onet.pl/
O4 – HKCU\..\Run: [Gadu–Gadu] "C:\Documents and Settings\Grzegorz\Pulpit\Gadu–Gadu\gg.exe" /tray
O23 – Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) – Unknown owner – C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 – Service: Ati HotKey Poller – Unknown owner – C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
ale jest problem.jak sie wrzuca loga i co to jest?? sorki ale nie wiem
Przeciez jak byk napisałem zebys loga na forum podrzucił.
Wykosi sie co nieco i podpowiem co i jak.
Wykosi sie co nieco i podpowiem co i jak.
acha jeszcze jedno.przy otwieraniu ggadu tez pojawia sie informacja czy chce sciagnac macromedia flash player 7.
jest to zdjecie edyty gorniak nie wiem w jaki sposob sie to znalazlo.przeskanowalem tym hi jackiem i "fixem" chyba usunieto kilka pozycji ale jakie to byly to nie wiem
W tym dziale masz przyklejony temat o Hijack This.
Zrob i podrzuc loga.
Co to za tapeta ?? Podaj jakies szczegoły, wyglad, napis...
Zrob i podrzuc loga.
Co to za tapeta ?? Podaj jakies szczegoły, wyglad, napis...