HELP!!!
Witajcie.
Pomóźcie biednemu laikowi.
Chciałem zeskanowany obraz edytować do formatu tekst. Mam program Finereader 7.0 – niestety skończyło się juź 15 dni od ściągnięcia dema i nie da się zapisać rozpoznanego tekstu.
Jakie są inne programy tego typu i skąd moźna je ściągnąć??
Kaza ściągała mi Finereader w wersji try&buy, a cracki nie działały :cry:
Pomoźecie??
:)
Pomóźcie biednemu laikowi.
Chciałem zeskanowany obraz edytować do formatu tekst. Mam program Finereader 7.0 – niestety skończyło się juź 15 dni od ściągnięcia dema i nie da się zapisać rozpoznanego tekstu.
Jakie są inne programy tego typu i skąd moźna je ściągnąć??
Kaza ściągała mi Finereader w wersji try&buy, a cracki nie działały :cry:
Pomoźecie??
:)
Odpowiedzi: 2
Co do Kazy to oczywiście wiem, źe to wbrew regulaminowi – dlatego nie proszę o cracki itp. tylko o zupełnie LEGALNE informacje.
Teź trafiłem na Chipa...tyle, źe ja mam system XP a 5 działa tylko do 2000. Ja poszukuję Finereadera 6 – niestety bezskutecznie, bo albo się nie ściąga albo nie instaluje. Dlatego proszę równieź o sugestie dotyczące innych programów do rozpoznawania OCR do XP.
Pozdrowionka :)
Teź trafiłem na Chipa...tyle, źe ja mam system XP a 5 działa tylko do 2000. Ja poszukuję Finereadera 6 – niestety bezskutecznie, bo albo się nie ściąga albo nie instaluje. Dlatego proszę równieź o sugestie dotyczące innych programów do rozpoznawania OCR do XP.
Pozdrowionka :)
Gość:Kaza ściągała mi Finereader w wersji try&buy, a cracki nie działały :cry:
Pomoźecie??
w tej kwestii nie –> zapoznaj się z regulaminem formu
jakie inne programy ? uźyj www.google.pl ja po 20 s szukania znalałem to :
http://download.chip.pl/index/download_index_1297.html
Strona 1 / 1