HELP !!
Mam problem gdy instaluje program Bear Share wyskakuje mi taki błąd:
C:\DOCUME–1\ADI\USTAWI–1\TEMP\VVSNINST.EXE
System Windows nie moźe uzyskać dostepu do określonego urządzenia, ścieźki lub pliku. Moźesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostep do elementu.
czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?
Z góry THX
Pozdrawiam :) [/img]
C:\DOCUME–1\ADI\USTAWI–1\TEMP\VVSNINST.EXE
System Windows nie moźe uzyskać dostepu do określonego urządzenia, ścieźki lub pliku. Moźesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostep do elementu.
czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?
Z góry THX
Pozdrawiam :) [/img]
Odpowiedzi: 8
ale ta lite moźe mieć błędy !
A juź wcześniej tę wersje instalowałeś na swojm kompie ??
to moźe być wina tej wersi
A juź wcześniej tę wersje instalowałeś na swojm kompie ??
to moźe być wina tej wersi
Po co wersja Pro i w okrętny sposób zdobywać klucz jeśli jest wersja Lite niczym sie nie róźniąca – moźe jedynie "darmowością".
tom933, z tymi propozycjami wstrzymaj się w przyszłości.
tom933, z tymi propozycjami wstrzymaj się w przyszłości.
jak chcesz to dam ci linka do pełnej wersi tego linka (tylko napisz domnie na email )
To tak wersja bearshare najnowsza ściągana z www.bearshare.com/pl/ ściągałem tesz starsze wersje ale dalej ten problem.
Usówałem starą wersje i instalowałem wiele razy dalej nic
Mam windows XP Profesional SP2 Wersja Pro instalowała się bez problemów
ale jak mam korzystać z wersji pro jak nie mam wykupionego cd–keya Bardzo prosze o pomoc
Usówałem starą wersje i instalowałem wiele razy dalej nic
Mam windows XP Profesional SP2 Wersja Pro instalowała się bez problemów
ale jak mam korzystać z wersji pro jak nie mam wykupionego cd–keya Bardzo prosze o pomoc
wywal wersję misia ta co masz...zassaj najnowsza i nie powinno byc problemów...jak nastepny post zapodasz to troche więcej szczegółow, bo skromny to ty jesteś
aadi:zainteresuje sie ktoś tym problemem??
po pierwsze grzeczniej !!
po drugiej wersja tego programu jaki windows i dokładniej opisz ten problem :)
Pierwej wypadało by napisac co z tymi prawamiu dostępu – co i jak – archiwum.aadi:System Windows nie moźe uzyskać dostepu do określonego urządzenia, ścieźki lub pliku. Moźesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostep do elementu.
zainteresuje sie ktoś tym problemem??
Strona 1 / 1