HELP po usunięciu pliku nie zwalnia mi miejsca

ostatnio zaczelo mi sie dziac pod xpekiem cos dziwnego usuwam pliki a tu czasami zwalnia miejsce na twardym a czasami nie (czesciej nie) probowalem juz norton systemworks i rozne scany ale nic nie dalo a tu miejsca ubywa coraz bardziej podobnie jak wrzucam cos na twardy to dlugo sie nie da bo pisze ze nie ma miejsca a potem na chama mozna cos wrzucic i miejsce sie pojawia tylko ze czasami jest to 500MB a czasami 500kb co mam z tym zrobic ?

Odpowiedzi: 3

dziekowa pomoglo
Anonymous
Dodano
20.05.2004 12:12:38
Niektóre programy usuwają pomijając kosz a niektóre nie. W opcjach kosza Norton Protection ustawia się teź ilość dni po jakich ma usuwać pliki chronione, więc jeśli zapominasz o opróźnianiu ręcznym to ustaw to (domyślnie jest chyba 7 dni).
mars28
Dodano
20.05.2004 11:57:49
ganja_man:
ostatnio zaczelo mi sie dziac pod xpekiem cos dziwnego usuwam pliki a tu czasami zwalnia miejsce na twardym a czasami nie (czesciej nie) probowalem juz norton systemworks i rozne scany ale nic nie dalo a tu miejsca ubywa coraz bardziej podobnie jak wrzucam cos na twardy to dlugo sie nie da bo pisze ze nie ma miejsca a potem na chama mozna cos wrzucic i miejsce sie pojawia tylko ze czasami jest to 500MB a czasami 500kb co mam z tym zrobic ?

Jest szansa, źe wystarczy byś pamiętał o opróźnianiu "norton protection" w koszu. A źe raz tak, a raz inaczej to moze zalezec od typów plików – nie wszystkie norton chroni.
Rebe
Dodano
20.05.2004 11:26:22
Anonymous
Dodano:
20.05.2004 11:13:26
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1