HELP!! PILNE!!
Witam wszystkich!
Mam problem z moim komputerem. A mianowicie:
Mam 4 partycje. Chciałem sformatować partycje D ale sie nie dało. Usunołem tą partycję i utworzyłem od nowa, sformatowałem ale zostaje mi 66,5 MB zajętego miejsca chociaź dysk jest "czysty". Skanowałem go MKS_VIR 2004 z najnowszą bazą wirusów (wszystkie partycje) ale nic nie znalazł... Co to moźe być?? Uszkodzony dysk czy coś innego?? Z góry wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mam problem z moim komputerem. A mianowicie:
Mam 4 partycje. Chciałem sformatować partycje D ale sie nie dało. Usunołem tą partycję i utworzyłem od nowa, sformatowałem ale zostaje mi 66,5 MB zajętego miejsca chociaź dysk jest "czysty". Skanowałem go MKS_VIR 2004 z najnowszą bazą wirusów (wszystkie partycje) ale nic nie znalazł... Co to moźe być?? Uszkodzony dysk czy coś innego?? Z góry wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Odpowiedzi: 14
To jak? nikt nie wie co to moźe być?? Moźe boot sektory????
No 60 GB jest własnie tych najwaźniejszych... o tych mniej waznych to nawet nie pisze :?
To najwaźniejsze skopiuj a reszte wywal :D
No jest problem bo tych danych jest ok 60 GB :?
Piszesz źe w tym kompie masz kieszeńwięc co za problem :?:
Nie moge bo mam na nich BARDZO waźne dane których nie mam gdzie przekopiować.....
To wywal wszystkie partycje i ustaw na nowo.
To wywal wszystkie partycje i ustaw na nowo.
A poza tym to nie na tym komputerze. Ten co o nim teraz pisze to ma dysk 80 GB i 40 na kieszeni :)
Partycjonowałem tym wbudowanym w Windzie. Ale nawet przed utorzeniem partycji juz miale te ponad 60 mega zajete.
Liczyć nic nie liczyłem. Sam policzył :D Poprostu pokazał źe zajete miejsce to 66,5 MB. Ustaliłem źe jest tam 8 folderów... ale ich nie widać... :/
Liczyć nic nie liczyłem. Sam policzył :D Poprostu pokazał źe zajete miejsce to 66,5 MB. Ustaliłem źe jest tam 8 folderów... ale ich nie widać... :/
A co ma do tego format plików :?: :?:
Czym partycjonowałeś z płyty Xp czy np Partition Magick ?
I jaki to format plików ?
Update.
Jak policzyłe to brakujące miejsce ?
Dysk 20 gb nigdy fizycznie tyle nie ma.
Update.
A co ma do tego format plików :?: :?:
Update.
Update.
Najpierw była na facie a teraz zmieniłem na NTFS i dalej to samo... robilem takźe odwrotnie ale teź nic... :cry: :cry: :cry:
Ta partycja jest w ntfsie? Jeźeli tak to zmień na fat 32.
Strona 1 / 1