[HELP ME] Co sie stalo? :(((

Wlaczam dzis kompa.Pracuje na nim jak zwyklei po jakims czasie wyskoczylo mi takie cos:
www.obrazkii.republika.pl/plik2.jpg
pomocy

Odpowiedzi: 7

jesli to cos w rejestrze to mzoe znajdz w necie program o nazwie "Regclean" czysci rejestr z roznych smieci. A jesli nie chodzi o to to moze posc sobie Ad–Aware :) moze pomoze moze nie, ale sporbowac warto.
mlodys
Dodano
30.07.2003 14:33:28
jesli to cos w rejestrze to mzoe znajdz w necie program o nazwie "Regclean" czysci rejestr z roznych smieci. A jesli nie chodzi o to to moze posc sobie Ad–Aware :) moze pomoze moze nie, ale sporbowac warto.
mlodys
Dodano
mlodys
Dodano
Spróbuj pogrzebać w rejestrze – tam musi to siedzieć.
Marycha
Dodano
30.07.2003 11:39:06
Wogole nie kapuje t co mam zrobic no.To mi sie nie uruchamia przy starcie windowsa,ale jak pracuje na kompie i po jakims czasie to mi wyskakuje niewiem czemu.Jak mi to wyskocyzlo to bylem tyko w necie i czytalem artykul....
Anonymous
Dodano
29.07.2003 17:08:31
MIałem takie cos nie dawno. Było to powodem zamkniecia procesów które pracują w tle i są potrzebne do pracy windowsa. Oczywiście ja je zamknołem w Menedźeźe zadań więc albo TY przez przypadek zamknołeś jakiś albo jakiś inny program źle zadziałął albo całkiem z innego powodu:)
LiSoQuan
Dodano
29.07.2003 16:37:35
Spróbuj w edytorze rejestru.
Ale do grzebania w rejestrze polecam programik (darmowy,legalny) jv16 Power Tools – moźna go ściągnąć ze strony:
www.jv16.org – program dostępny jest takźe w polskiej wersji językowej.
W tym programiku w opcjach rejestru musisz pousuwać WSZYSTKIE wpisy, które mają w nazwie coś z nazwy twojego "problemu" , potem wchodzisz do autostart i tam to samo – usuwasz wszystkie (pewnie będzie tylko jeden) wpisy z nazwami tego adresu.
Powodzenia.
P.S. Jeśli uźywasz modemu zainstaluj sobie antydialera – tak na wszelki wypadek.
Marycha
Dodano
29.07.2003 15:56:06
Anonymous
Dodano:
29.07.2003 15:34:59
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1