Help me! Bo mnie szlag trafi...
Witam! Mam nadzieję źe ktoś mi poradzi co mam zrobić w tej sprawie (patrz niźej :).
Co jakiś czas mój komputer szlag trafia:
siedze sobie slychająć mp3 albo oglądając folm albo pisząc na forum i nagle dup! czarny ekran i komp nie reaguje!! Robię restarta wkurzony a tu windows niczego nie szczaił!! I za 10 min znowu! Po jakimś czasi (tzn. jak pare razy mi sie to stanie) komputer znowu chodzi sprawnie...
Help!
Co jakiś czas mój komputer szlag trafia:
siedze sobie slychająć mp3 albo oglądając folm albo pisząc na forum i nagle dup! czarny ekran i komp nie reaguje!! Robię restarta wkurzony a tu windows niczego nie szczaił!! I za 10 min znowu! Po jakimś czasi (tzn. jak pare razy mi sie to stanie) komputer znowu chodzi sprawnie...
Help!
Odpowiedzi: 6
Wiecie... Moźliwe bo pod biurkiem źadko odkurzam lol :D
kristof28:
miałem coś takiego nie dawno caukiem.
1 Wqrfiłem się
2 rozkręciłem
3 wyciągnąłem wszystko co się dało ,łącznie z sieciówką
4 poodkurzałem (w pokoju tesz ;) ,
i działa
:arrow:
pozdrawiam
Zagadza sie moze to byc sprawka kurzu.
U mnie przez kurz przestal dzialac kontroler dysku
i zglaszalo blad CMOS–u podczas uruchamiania.
Po odkurzeniu wszystko wrocilo do normy
miałem coś takiego nie dawno caukiem.
1 Wqrfiłem się
2 rozkręciłem
i działa
pozdrawiam
1 Wqrfiłem się
2 rozkręciłem
i działa
pozdrawiam
Właśnie zamawiam nowy zasilacz :D 400W, mam 300W. Moźe zmiana zasilacza pomoźe...
Ja mialem cos takiego na samym poczatku.Okazalo sie ze powodem byl brak izolacji w gniazdku.
Tez tak czasami mam. Nie wiem, czego to wina na 100% Podejrzewam niewydolny zasilacz lub pamięci RAM – z naciskiem na to pierwsze. Wczesniej myslałem, źe to listwa – zmieniłem, ale nic. Moźe niedługo sprawie sobie nowy zasilacz lub pamięci i wtedy zobacze.
Strona 1 / 1