HELP! Jak zainstalowac Pakiet Plus!?????????
Sciagnolem sobie z netu plik ktory w zipie zajmuje 200mb, po rozpakowaniu mam tylko 3 pliki : Windows.XP.PlusPack–BHFiSO.cue , Windows.XP.PlusPack–BHFiSO , bhfppack . Ale nie wiem gdzie je umiescic, wsadzilem do katalogu glownego WINDOWS ale nic nie dziala. Jezeli ktos wie co z tym zrobic to byl bym wdzieczny za pomoc.
Odpowiedzi: 9
no to nie gdybaj. moze i mial racje, ale w tym co ja mowie tez cos jest :)
dobra, spko, ale nigdu nie ma penosci czy jest dobra instalacja, wiec morze ja mam racje
wiec poczkaj az ktos przetestuje i napisze co jest skuteczne w 100%, przeciez nie ma sensu gdybac co by bylo gdyby bylo i bluzgac z byle powodu , trzeba szamowac formum i userow tu piszacych :wink:
wiec poczkaj az ktos przetestuje i napisze co jest skuteczne w 100%, przeciez nie ma sensu gdybac co by bylo gdyby bylo i bluzgac z byle powodu , trzeba szamowac formum i userow tu piszacych :wink:
dobra, spko, ale nigdu nie ma penosci czy jest dobra instalacja, wiec morze ja mam racje
bez takich odzywek ! tu sobol ma 100% racji......... sgadzam sie w 100% :wink: , a jak ktos nie ma o czyms pojecia to lepiej niech da na luz/czyt.Lary :roll:
bez takich odzywek ! tu sobol ma 100% racji......... sgadzam sie w 100% :wink: , a jak ktos nie ma o czyms pojecia to lepiej niech da na luz/czyt.Lary :roll:
Lary:gufno prawda, j––––– instalacja :!:
bez takich odzywek ! :? :evil: tu sobol ma 100% racji
Lary:gufno prawda, j––––– instalacja :!:
bez takich odzywek ! :? :evil: tu sobol ma 100% racji
gufno prawda, zjebana instalacja :!:
Ściągnąłeś kopie CD. Musisz albo wypalić na płytę, albo zemulować, np. Daemonem.
Strona 1 / 1