heh Dziwny problem !!
Wie moźe ktoś jak odinstalować Windows Media Player i Outluka??(nie mam Outluka w Dodaj/usuń składniki windows) Aha i jeszcze coś jakie program polecacie do Scand Disk.
Odpowiedzi: 10
Oviraptor:Moźe to dlatego, źe Ty masz pirata... a my orginał
no to by znaczyło źe pirat ma więcej opcji od oryginała ? coś mi się nie chce wierzyć... :wink:
Moźe to dlatego, źe Ty masz pirata... a my orginał ;)
zaraz zaraz jak to nie ma Outloka w dodaj/usuń składniki systemu Windows, ja mam i WMP takźe, Outloka jeszcze nie wywalałem ale WMP tak, jest takźe Windows Messenger, Internet Explorer, MSN Explorer i jeszcz inne uslugi, nie wiem czy macie jakąś inną wersję XP ? moźe to dlatego źe ja mam wersję 2002 ?
Ale ci kompa jak cholera spowalnia :?
ja outlooka nie uzywam wiec go po prostu wywalilem z progam files i tyle. Moze ma gdzies jakies wpisy w rejetrach, ale to mi nie przeszkadza, bo miejsca mi na dysku nie zajmuje :)
CO PgX ?
Tylko mówiłem ze moźna. Mój kumpel się w te klocki bawił jeszcze sie dopytam.
Tylko mówiłem ze moźna. Mój kumpel się w te klocki bawił jeszcze sie dopytam.
dzięki za pomoc (jeba** monopol Microsoftu :evil:
Niestety,wywalenie WMP grozi zerwaniem więzi miedzyrejestrowych w sposób powaźny.Jak ci padnie sys,to pretensje miej do PgX.
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
Heh jak się uprze to wywali ale to robotka na parę dłłłłłłłłługich wieczorów 8)
Polecam wejscie na strone producenta dysku, w dziale download na pewno znajdziesz odpowiedni program, byc moze nawet lepszy od windowsowego.
Co do pierwszego problemu to cie rozczaruje (az dziw ze jeszcze tego nie wiesz ;) ) – Microsoftowa polityka na to nie pozwala. Korzystaj z innych programow, ale Outlooka i WMP nie wywalisz :D Po prostu tak jest...
Co do pierwszego problemu to cie rozczaruje (az dziw ze jeszcze tego nie wiesz ;) ) – Microsoftowa polityka na to nie pozwala. Korzystaj z innych programow, ale Outlooka i WMP nie wywalisz :D Po prostu tak jest...
Strona 1 / 1