HDD
Gdzies, kiedys przeczytalem, ze dyski pod xp mozna odlaczac podczas pracy systemu bez zagrozenia spaleniem. W sumie to robilem to juz kilkadziesiat razy i jak narazie nic zlego sie nie stalo. Jednak ostatnio pewien kolo probowal mnie uswiadomic zeby tak nie robic, ze to jest tylko blef. Jesli ktos ma jakies informacje na ten temat prosze o odpowiedz !!!
Odpowiedzi: 9
Dzięki DRiVeR za oświecenie mnie w temacie ! Ale co do tego czy robie inne rzeczy oprócz włączania i wyłączania to mógłbyś się nie wypowiadać, bo nie wiesz na ten temat nic. Mam komp od 5 –ciu miechów, pierwszy w źyciu, i zdziwiłbyś się jak bym Ci powiedział co zdąźyłem juź przy nim zrobić.
Pozdrawiam ... :lol:
Pozdrawiam ... :lol:
Heh, trza mieć kieszeń, i tylko zmieniać dysk. ALe lepiej się nie baw bo się coś podpiecze :D
aligator:Mam takie pytanie ! Po co odłączać dysk w czasie pracy systemu ??? Nie lepiej najpierw zamknąć system ? czegoś tu nie rozumiem, moźe mi ktoś wytłumaczy ? pozdrawiam ... :lol:
Widocznie nie robisz przy komputerze nic poza wlaczaniem i wylaczaniem. Czasem jest malo czasu, a ty masz np 4 dyski, i potrzebujesz jednoczesnie miec podpieta nagrywarke i cd–rom. Na dodatkowej tasmie mozesz podpiac dodatkowo jeden dysk. W takim przypadku wlaczanie i wylaczanie systemu po to zeby zmienic dysk dodatkowo zajmuje czas. Mam nadzieje, ze wmiare wyjasnilem Ci te kwestie !!
Mam takie pytanie ! Po co odłączać dysk w czasie pracy systemu ??? Nie lepiej najpierw zamknąć system ? czegoś tu nie rozumiem, moźe mi ktoś wytłumaczy ? pozdrawiam ... :lol:
Czekam na wiecej wypowiedzi, w razie czego musze miec dowod :)
Znajomy robi to ciągle przy Linuksie.I jeszcze gorsze rzeczy wyprawia,a on jakby nic.Nawet przy jądrze.
Znajomy robi to ciągle przy Linuksie.I jeszcze gorsze rzeczy wyprawia,a on jakby nic.Nawet przy jądrze.
no tak, co do 98 to kiedys mi sie udalo spalic jak nie dysk to cd rom, ale jesli chodzi o xp to nie mialem takiego przypadku. Jednak ten koles wmawia mi ze w tasmie jest napiecie i ze wkoncu spale jakis dysk
DRiVeR:Gdzies, kiedys przeczytalem, ze dyski pod xp mozna odlaczac podczas pracy systemu bez zagrozenia spaleniem
pierwsze slysze. to jest taka mozliwosc spalenia dysku??
jakos wiele razy (czesto przez przypadek) odlacze dysk i to nie tylko pod xp ale i pod 98 i nic sie nigdy nie stalo
Strona 1 / 1