HDD ....Pelny a plikow nie widac.?
witam
Mam problem z dyskiem 10GB (systemowy ale podpiety do 2 kompa ) na parycji C byly bledy
naprawilem je scandiskiem i chdsk
teraz wchodzac na dysk C pokazuje ze jest caly zapelniony a z pod windowsa zadnego pliku nie widac
co to moze byc ? czy da sie jakos jeszcze odzyskac pliki czy pozostaje format :wink:
Pozdr.
Mam problem z dyskiem 10GB (systemowy ale podpiety do 2 kompa ) na parycji C byly bledy
naprawilem je scandiskiem i chdsk
teraz wchodzac na dysk C pokazuje ze jest caly zapelniony a z pod windowsa zadnego pliku nie widac
co to moze byc ? czy da sie jakos jeszcze odzyskac pliki czy pozostaje format :wink:
Pozdr.
Odpowiedzi: 3
A sprawdzałeś jaki system jest obecnie ?
Moźe wystarczy dyskietka z w98 i fdisk /mbr wpisać ?
Moźe wystarczy dyskietka z w98 i fdisk /mbr wpisać ?
Jesli chodzi o to zeby pokazal pliki sys i ukryte to tak
błedow bylo sporo nawet nie pamietam niby pokazuje ze wszystko naprawil a plikow nie widac
zalezy mi odzyskac chociaz po czesci dane albo niektore pliki dokumentow
byl na nim system 98 fat 32
błedow bylo sporo nawet nie pamietam niby pokazuje ze wszystko naprawil a plikow nie widac
zalezy mi odzyskac chociaz po czesci dane albo niektore pliki dokumentow
byl na nim system 98 fat 32
A poprosiłeś ładnie, źeby system pokazął cąłą zawartość dysku czy moze tylko standardowe ustawienia widoku plików masz ?
Inną kwestią jest to co to za błędy były, w jakiej ilości itp., bo od teog zaleźy czy warto brać się za reanimację systemu, czy od razu przystąpić do – najpierw pełnej diagnostyki hdd – zdejmowania partycji, jej/ich zakładania , formatowania i stawiania systemu od zera.
Inną kwestią jest to co to za błędy były, w jakiej ilości itp., bo od teog zaleźy czy warto brać się za reanimację systemu, czy od razu przystąpić do – najpierw pełnej diagnostyki hdd – zdejmowania partycji, jej/ich zakładania , formatowania i stawiania systemu od zera.
Strona 1 / 1