HBO
Witam serdecznie. ostatnio zapodalem sobie karte/tuner tv i zajalem sie odkodowywaniem kanalow w mojej kablowce zakodowanych. otoz z Canal + (trzy wersje) nie bylo i nie ma zadnych problemow (MoreTV–obraz, Wilma–dzwiek) , jednak wielki problem jest z HBO. szukalem na tym forum jak i na innych (m.in. elektroda.pl), googlach, wszedzie od pewnego czasu. ustalilem tylko tyle ze potrzebny jest program o nazwie CableCrypt (ktorego juz mam w wielu wersjach) chodzacy pod Win9x (jakas nakladka pod XP jest ale fatalnie chodzi). potrzebuje tutoriala, krok po kroku jak go ustawic i uruchomic w koncu to HBO. spacjalnie zalozylem Win98SE obok XP, ale nie daje rady. znam czestotliwosc na ktorej kablowka podaje zakodowane HBO, jednak ustawienie jej w CC nic nie daje. jak top odpalic/ustawic zeby odkodowac HBO? prosze o pomoc!
Odpowiedzi: 5
Chcesz kraść to znajdź sposób sam.
Kłudeczka.
Kłudeczka.
Pawek:Nie wpadłem na to, kurna... :mrgreen: Jakiś Ty mądry, theboss78 – respekt normalnie :mrgreen: :lol:
Sam sie sobie dziwie.
Rebe:
A wcale bo nie , bo w tym wydaniu to chyba ma być tak :
"Idz do swojego przedstawiciela kablowki i ........" powiedz, źe albo da Ci filtr, albo mu do.....walisz.
To by byla juz ostatecznosc.
Pawek:theboss78:A ja mam sposob na odkodowanie HBO. :D
Idz do swojego przedstawiciela kablowki i powiedz, ze chcialbys HBO, mily pan(albo pani) powie co musisz zrobic i ile to bedzie kosztowalo.
Nie wpadłem na to, kurna... :mrgreen: Jakiś Ty mądry, theboss78 – respekt normalnie :mrgreen: :lol:
A wcale bo nie , bo w tym wydaniu to chyba ma być tak :
"Idz do swojego przedstawiciela kablowki i ........" powiedz, źe albo da Ci filtr, albo mu do.....walisz.
W celach edukacyjnych oczywiście. :wink:
theboss78:A ja mam sposob na odkodowanie HBO. :D
Idz do swojego przedstawiciela kablowki i powiedz, ze chcialbys HBO, mily pan(albo pani) powie co musisz zrobic i ile to bedzie kosztowalo.
Nie wpadłem na to, kurna... :mrgreen: Jakiś Ty mądry, theboss78 – respekt normalnie :mrgreen: :lol:
A ja mam sposob na odkodowanie HBO. :D
Strona 1 / 1