Hasło na xp – 2 windows
Mam dwa Windowsy XP (jeden na wszelki wypadek zainstalowałem) no i właśnie, na pierwszym jest tylko jedno kąto administratora na które nałoźyłem hasło
(zapisałem je w telefonie z błędem i co się z tym wiąźe nie moge się zalogować ) :lol: .
Chcę zdjąć chasło z tego pierwszego jak to zrobić (bez urzywania sposobu z dyskietką bo nie działa :() ???
(w tej chwili pracuje na drugim windowsie)
(zapisałem je w telefonie z błędem i co się z tym wiąźe nie moge się zalogować ) :lol: .
Chcę zdjąć chasło z tego pierwszego jak to zrobić (bez urzywania sposobu z dyskietką bo nie działa :() ???
(w tej chwili pracuje na drugim windowsie)
Odpowiedzi: 3
Zmienic ? Tak jak sie zaklada hasla. Albo w Panelu sterowania, albo z Uruchom –> lusrmgr.msc
I wchodzisz nie na Twoje konto z uprawnieniami administratora a wbudowane konto Administrator.
P.S. Kylo, wiesz gdzie jest forumowa wyszukiwarka ?
I wchodzisz nie na Twoje konto z uprawnieniami administratora a wbudowane konto Administrator.
P.S. Kylo, wiesz gdzie jest forumowa wyszukiwarka ?
hasło zapisane w moim telefonie wygląda tak –– qvp68c4
Na konto moje czyli administratora moge wejść w trybie awaryjnym (chyba). Ale problem jest w tym jak moge je zdjąć albo zmienić
Na konto moje czyli administratora moge wejść w trybie awaryjnym (chyba). Ale problem jest w tym jak moge je zdjąć albo zmienić
Będzie całkiem OT – ja teź ma prawo do chwili oddechu.
Zaś co od wchodzenia na konta administratora mimo "zapomnienia" hasła to juź przy cierpliwości liczonej w sekundach moźna doczytać na kilku forach i ogólniej w sieci.
Na tym forum pewnie ze 3 sposoby podawano z tego bodaj dwa z całkiem sporym how to – tyle, źe przecieź .."mam dwie lewe ręce"
Co do działania "sposobu z dyskietką" – "złej baletnicy......"
więcej stosownych mądrości ludowych przytaczać mi się nie chce, no moźe jeszcze tylko – zawsze moźesz przecieź system zreinstalować bowiem "robota kocha ......".
moźe jakbyś zapisywał w zeszycie to by lepiej było – "nie uwaźałeś jak robisz, rób jak uwaźasz" Inna sprawa, źe ciekawość mnie skręca jakieź to hasło musiało być skomplikowane skoro limit prób logowania nie pozwala błędu uniknąć?...nałoźyłem hasło (zapisałem je w telefonie ....
Zaś co od wchodzenia na konta administratora mimo "zapomnienia" hasła to juź przy cierpliwości liczonej w sekundach moźna doczytać na kilku forach i ogólniej w sieci.
Na tym forum pewnie ze 3 sposoby podawano z tego bodaj dwa z całkiem sporym how to – tyle, źe przecieź .."mam dwie lewe ręce"
Co do działania "sposobu z dyskietką" – "złej baletnicy......"
więcej stosownych mądrości ludowych przytaczać mi się nie chce, no moźe jeszcze tylko – zawsze moźesz przecieź system zreinstalować bowiem "robota kocha ......".
Strona 1 / 1