Hasło na xp – 2 windows

Mam dwa Windowsy XP (jeden na wszelki wypadek zainstalowałem) no i właśnie, na pierwszym jest tylko jedno kąto administratora na które nałoźyłem hasło
(zapisałem je w telefonie z błędem i co się z tym wiąźe nie moge się zalogować ) :lol: .
Chcę zdjąć chasło z tego pierwszego jak to zrobić (bez urzywania sposobu z dyskietką bo nie działa :() ???
(w tej chwili pracuje na drugim windowsie)

Odpowiedzi: 3

Zmienic ? Tak jak sie zaklada hasla. Albo w Panelu sterowania, albo z Uruchom –> lusrmgr.msc

I wchodzisz nie na Twoje konto z uprawnieniami administratora a wbudowane konto Administrator.

P.S. Kylo, wiesz gdzie jest forumowa wyszukiwarka ?
EL NINO
Dodano
31.08.2004 23:22:41
hasło zapisane w moim telefonie wygląda tak –– qvp68c4
Na konto moje czyli administratora moge wejść w trybie awaryjnym (chyba). Ale problem jest w tym jak moge je zdjąć albo zmienić
Kylo_14
Dodano
31.08.2004 17:27:32
Będzie całkiem OT – ja teź ma prawo do chwili oddechu.

...nałoźyłem hasło (zapisałem je w telefonie ....
moźe jakbyś zapisywał w zeszycie to by lepiej było – "nie uwaźałeś jak robisz, rób jak uwaźasz" Inna sprawa, źe ciekawość mnie skręca jakieź to hasło musiało być skomplikowane skoro limit prób logowania nie pozwala błędu uniknąć?
Zaś co od wchodzenia na konta administratora mimo "zapomnienia" hasła to juź przy cierpliwości liczonej w sekundach moźna doczytać na kilku forach i ogólniej w sieci.
Na tym forum pewnie ze 3 sposoby podawano z tego bodaj dwa z całkiem sporym how to – tyle, źe przecieź .."mam dwie lewe ręce"
Co do działania "sposobu z dyskietką" – "złej baletnicy......"
więcej stosownych mądrości ludowych przytaczać mi się nie chce, no moźe jeszcze tylko – zawsze moźesz przecieź system zreinstalować bowiem "robota kocha ......".
Rebe
Dodano
31.08.2004 17:03:35
Kylo_14
Dodano:
31.08.2004 16:01:16
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1