Hasło do stronki :–(
Czy jest jakiś program umoźliwiający złamanie hasła do strony internetowej? Bo tak się składa źe moja koleźanka zapomniała i poprosiła mnie o pomoc. Jeśli wiecie to pomóźcie bo sprawa jest PILNA!!!
Odpowiedzi: 11
jesli link do progsa jest nielegalny na forum to go usuncie i sorka
––– SLAY3R –––
Sam program jako program to moźe i nielegalny nie jest, ale słuźy do nielegalnych celów.
––– SLAY3R –––
Sam program jako program to moźe i nielegalny nie jest, ale słuźy do nielegalnych celów.
LINK USUNIĘTY zrobilem sobie slownik do tego programu (innym progsem) i pliczek ten txt zajmuje mi 457MEGA. Nawet nie mogę go otworzyć bo by to za dlugo trwalo a łamanie hasła moze trwac w pizduuuuuuu mnie ostatnio pokazalo 4miesiace....
––– SLAY3R –––
––– SLAY3R –––
LINK USUNIĘTY zrobilem sobie slownik do tego programu (innym progsem) i pliczek ten txt zajmuje mi 457MEGA. Nawet nie mogę go otworzyć bo by to za dlugo trwalo a łamanie hasła moze trwac w pizduuuuuuu mnie ostatnio pokazalo 4miesiace....
––– SLAY3R –––
––– SLAY3R –––
Pawek:7znakowe hasło skałdające się z duzych, małych liter i cyfr na moim kompie łamało ok. 2 dni, moźe nawet trochę więcej, musiałbym dokładnie policzyć.
Łamanie hasła w necie zajmuje zdecydowanie więcej czasu niź na kompie. Poza tym szybkość łamania zaleźy od szybkości procka i łącza z netem.
Jakie rodzaje znaków – duźe, małe litery, spacja, cyfry, a moźe jeszcze coś. 7znakowe hasło skałdające się z duzych, małych liter i cyfr na moim kompie łamało ok. 2 dni, moźe nawet trochę więcej, musiałbym dokładnie policzyć.
Jakie rodzaje znaków – duźe, małe litery, spacja, cyfry, a moźe jeszcze coś. 7znakowe hasło skałdające się z duzych, małych liter i cyfr na moim kompie łamało ok. 2 dni, moźe nawet trochę więcej, musiałbym dokładnie policzyć.
Właśnie o to mi chodzi ile czasu to moźe zająć? Hasło nie więcej niź 8 znaków. Mój comp athlon xp 1800+ 512mb ramu
PgX:PS. A metodą brute force się nie da?
Tą metodą da się zawsze, ale moźe to zająć bardzo duuuźo czasu.
The_judge:jeśli dobrze Cie zrozumiałem, to chcesz sie włamać na server ? uuu nie ładnie... koleźanka moźe wysłać maila do admina i z prośbą o przypomnienie hasła.
Sęk w tym źe nie moźe, bo zmieniła maila a starego jush nie ma :( . Tłumaczyłem jej źe prawdopodobnie jedynym wyjściem w takiej sytuacji jest włam na serwer ale prosiła źeby na forum spytać :? .
PS. A metodą brute force się nie da?
PgX:Czy jest jakiś program umoźliwiający złamanie hasła do strony internetowej? Bo tak się składa źe moja koleźanka zapomniała i poprosiła mnie o pomoc. Jeśli wiecie to pomóźcie bo sprawa jest PILNA!!!
To mi brzydko pachnie. Tak jak The_judge, jeźeli koleźnaka jeszcze cokolwiek pamięta, to na pewno sobie poradzi.
jeśli dobrze Cie zrozumiałem, to chcesz sie włamać na server ? uuu nie ładnie... koleźanka moźe wysłać maila do admina i z prośbą o przypomnienie hasła.
Strona 1 / 1