Hasło do folderu NIE W SIECI !! HELP!
PAKA wszystkim!
Mam sprawka – chce miec folder na kompie pod win'em xp pro, zeby wejscie do niego bylo mozliwe tylko po podaniu hasła.
Z tym, ze nie z sieci tylko zeby jak ktos z rodzinki bedzie chcial otworzyc ten folder to nie da rady bez hasła.
Nie chce robisć innych kont uzytkownikow, chce, zeby to bylo na koncie administratora – czyli jedynym jakie jest.
moze sa jakies programiki, ktore umozliwiaja takie cos? albo jakas funkcja w xp?
pomozcie!!
GG: 3053736
Mam sprawka – chce miec folder na kompie pod win'em xp pro, zeby wejscie do niego bylo mozliwe tylko po podaniu hasła.
Z tym, ze nie z sieci tylko zeby jak ktos z rodzinki bedzie chcial otworzyc ten folder to nie da rady bez hasła.
Nie chce robisć innych kont uzytkownikow, chce, zeby to bylo na koncie administratora – czyli jedynym jakie jest.
moze sa jakies programiki, ktore umozliwiaja takie cos? albo jakas funkcja w xp?
pomozcie!!
GG: 3053736
Odpowiedzi: 7
Hello!!!!!
Moze jeszcze jakies prograniki??
albo serial mi ktos da to HideFolders v1.4.....
(od wczesniejszych nie dzialaja)
a co to jest ten PGP, bo nie moge znalezc.....
narka
Moze jeszcze jakies prograniki??
albo serial mi ktos da to HideFolders v1.4.....
(od wczesniejszych nie dzialaja)
a co to jest ten PGP, bo nie moge znalezc.....
narka
ten HIDEFOLDERS narabia, tylko seriala nie moge nigdzie znalezc do v 1.4.....
ale programik wypasiony thanx narka
ale programik wypasiony thanx narka
Wszystkich opcji uźywać nie musisz.
A jeśli znajdziesz coś co po kliknięciu na określony folder będzie prosiło o hasło – daj mi znać :)
A jeśli znajdziesz coś co po kliknięciu na określony folder będzie prosiło o hasło – daj mi znać :)
no wlasnie....
ale ten programik WINLOCK ma za duzo opcji...
mi chodzi o to, zeby przy dwukliku na folderze wyskoczylo zapytanie o haslo i tyle
nic poza tym....
narka
ale ten programik WINLOCK ma za duzo opcji...
mi chodzi o to, zeby przy dwukliku na folderze wyskoczylo zapytanie o haslo i tyle
nic poza tym....
narka
Jak bez uźywania programów trzecich, skoro wszystko chodzi na jednym koncie (administratora)?
Polecam WinLock Professional 2.02 :arrow: http://www.crystaloffice.com/
Pozdrawiam
Polecam WinLock Professional 2.02 :arrow: http://www.crystaloffice.com/
Pozdrawiam
Witam
Moźesz sprawdzić programy typu HideFolders, lub PGP.
Jeźeli masz NTFS zrobisz to bez uźywania programów trzecich.
Pozdrawiam
Moźesz sprawdzić programy typu HideFolders, lub PGP.
Jeźeli masz NTFS zrobisz to bez uźywania programów trzecich.
Pozdrawiam
Sprubuj –>Folder–>Prawoklik–>Wlasciwosci–>Udostepnianie–>Uczyn ten folder folderem prywatnym. Tylko uźytkownik tego komputera moźe uzyskać dostęp do folderu. Po oznaczeniu folderu jako prywatny wszystkie zawarte w nim pliki i podfoldery równieź staną się prywatne. Ta opcja jest dostępna tylko w przypadku folderów znajdujących się w profilu uźytkownika (Moje dokumenty i jego podfoldery, Pulpit, menu Start i Ulubione). Aby udostępnić innym uźytkownikom plik, który znajduje się w folderze prywatnym, moźna przenieść go do folderu Dokumenty udostępnione, Obrazy udostępnione lub Muzyka udostępniona.Zobacz tez tu:http://wanter.w.interia.pl/programy.htmznajdz yupi.
Strona 1 / 1