Hasło do folderu NIE W SIECI !! HELP!

PAKA wszystkim!
Mam sprawka – chce miec folder na kompie pod win'em xp pro, zeby wejscie do niego bylo mozliwe tylko po podaniu hasła.

Z tym, ze nie z sieci tylko zeby jak ktos z rodzinki bedzie chcial otworzyc ten folder to nie da rady bez hasła.

Nie chce robisć innych kont uzytkownikow, chce, zeby to bylo na koncie administratora – czyli jedynym jakie jest.

moze sa jakies programiki, ktore umozliwiaja takie cos? albo jakas funkcja w xp?

pomozcie!!

GG: 3053736

Odpowiedzi: 7

Hello!!!!!

Moze jeszcze jakies prograniki??

albo serial mi ktos da to HideFolders v1.4.....
(od wczesniejszych nie dzialaja)

a co to jest ten PGP, bo nie moge znalezc.....

narka
icepawel
Dodano
20.11.2003 03:49:39
ten HIDEFOLDERS narabia, tylko seriala nie moge nigdzie znalezc do v 1.4.....
ale programik wypasiony thanx narka
icepawel
Dodano
17.11.2003 21:13:15
Wszystkich opcji uźywać nie musisz.

A jeśli znajdziesz coś co po kliknięciu na określony folder będzie prosiło o hasło – daj mi znać :)
Gagman
Dodano
17.11.2003 21:03:35
no wlasnie....

ale ten programik WINLOCK ma za duzo opcji...
mi chodzi o to, zeby przy dwukliku na folderze wyskoczylo zapytanie o haslo i tyle
nic poza tym....

narka
icepawel
Dodano
17.11.2003 20:49:44
Jak bez uźywania programów trzecich, skoro wszystko chodzi na jednym koncie (administratora)?

Polecam WinLock Professional 2.02 :arrow: http://www.crystaloffice.com/

Pozdrawiam
Gagman
Dodano
16.11.2003 23:35:58
Witam
Moźesz sprawdzić programy typu HideFolders, lub PGP.
Jeźeli masz NTFS zrobisz to bez uźywania programów trzecich.

Pozdrawiam
Anonymous
Dodano
16.11.2003 23:18:53
Sprubuj –>Folder–>Prawoklik–>Wlasciwosci–>Udostepnianie–>Uczyn ten folder folderem prywatnym. Tylko uźytkownik tego komputera moźe uzyskać dostęp do folderu. Po oznaczeniu folderu jako prywatny wszystkie zawarte w nim pliki i podfoldery równieź staną się prywatne. Ta opcja jest dostępna tylko w przypadku folderów znajdujących się w profilu uźytkownika (Moje dokumenty i jego podfoldery, Pulpit, menu Start i Ulubione). Aby udostępnić innym uźytkownikom plik, który znajduje się w folderze prywatnym, moźna przenieść go do folderu Dokumenty udostępnione, Obrazy udostępnione lub Muzyka udostępniona.Zobacz tez tu:http://wanter.w.interia.pl/programy.htmznajdz yupi.
McScr@by
Dodano
16.11.2003 23:04:23
Anonymous
Dodano:
16.11.2003 22:48:37
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1