Harry Potter i Więzień Azkabanu – problem po instalacji
Jak zainstalowałam HP3, to pojawiały się komunikaty o brakach plików ( window.dll, core.dll a potem zlib.dll ) wszystko ściągnełam z internetu. Teraz pojawia mi sie błąd o następującej treści :,,Nie znaleziono punktu wejścia procedury ??0gzifstream@@QAE@PBDH@Z w bibiotece zlib.dll." i co teraz mam zrobić?!?
Odpowiedzi: 14
Hej! Prosze pomożcie mi mam dokaldnie ten sam problem! Tez wyskajuje mi ten komunikat "nie znaleziono punktu wejścia procedury w bibliotece zlib.dll" probowalam juz wyminonych wyzej sposobow tylko ze nie wiem czy dobrze bo nic sie nie zmienilo dalej to samo ;/ tez mam oryginał...prosze pomozcie mi :(
matijas:przyznasz chyba, ze sa dziwne nie? :D :D :D
Nie przyznam niestety vide dwa posty powyźej.
Dziwne nie dziwne, nie obchodzi mnie to w tym momencie.
Martusia – zerknij we własciwosci tej biblioteki i podaj jaka ma wersje.
Trzeba by sie zaopatrzyć w mozliwie jak najnowszą.
Jeśli nie pomoze to albo ją usuń z systemu (być moźe bez niej gra ruszy) mozesz tez zmienić jej rozszerzenie na old.
BTW – chyba bedzie potrzeban drobna korekta nicka bo latka lecą :P
no dobra [; ale dla mnie te bledy sa podejrzane :lol: ale tylko dla mnie :D przyznasz chyba, ze sa dziwne nie? :D :D :D
Mam oryginalną płytę. Dostałam ją przedwczoraj na urodziny!
Panowie a Wam się przypadkiem fora nie pomyliły ?
Nie jesteśmy na forum detyktywistyczno–wrózkarskim więc tego typu komentarze na przyszłośc prosiłbym dla siebie zachowywać.
Dociekanie czy ktoś ma oryginał czy wersję stadionową nie leźy w Waszych ani moich kompetencjach więc dalsze dyskusje zmierzajace w tym kierunku większego sensu nie maja.
Nie jesteśmy na forum detyktywistyczno–wrózkarskim więc tego typu komentarze na przyszłośc prosiłbym dla siebie zachowywać.
Dociekanie czy ktoś ma oryginał czy wersję stadionową nie leźy w Waszych ani moich kompetencjach więc dalsze dyskusje zmierzajace w tym kierunku większego sensu nie maja.
ja mysle ze na 80% to jest pirat ;) jesli tak to wybacz, chociaz jestes dziewczyna, tu pomocy nie dostaniesz :P :lol:
Takowe bledy spowodowane sa najczesniej zle przegrana plyta ;)
Wiec przyznaj sie – oryginal czy pirat :?: :mrgreen:
Wiec przyznaj sie – oryginal czy pirat :?: :mrgreen:
Mam najnowszego, ale i tak nie działa!
a moze nie masz zainstalowanego directx–a :P???
W uruchom najpierw: regsvr32 /u zlib.dll a następnie regsvr32 zlib.dll
Biblioteka powinna siedzieć w system32
Biblioteka powinna siedzieć w system32
Nie, a jak to się robi?
Próbowałas przerejestrowac te bibliotekę ?
to nie jest przy instalacji, tylko juz po, gra się nie uruchamia po prostu.
hmmmm na oryginalnej tłoczonej płycie przy instalacji wyrzuca o braku pliku :? hmmm zadzwoń do pomocy technicznej wydawcy. Moze wymienią ci CD jeli uczkodzony 8)
Strona 1 / 1