hamstwo w Kaazaa

Czy ja mam takiego pecha źe podczas ściągania filmów albo programów zamiast poszukiwanego otrzymuje jakieś śmieci zatytuowane nazwą poszukiwanego pliku np. filmu.Niestety gości bawiących się z ludzkiej naiwności jest coraz więcej, bawi ich zmienianie tytułów poszukiwanych plików dając w zamian niepotrzebne kicze. Ściągałem raz pewien film , a okazało się po 2 dniach źe jest to nie ten. Co sądzicie o takich koleszkach ?

Odpowiedzi: 4

No i oczywiscie do filmow podstawa do stronki ze zweryfikowanymi linkami (nie moge tu podac, bo ostatnio dostalo mi sie za to po dupie ...
t123
Dodano
12.07.2003 03:37:59
Polecam rownierz Kazaa Preview Extractor ktory zapisuje plik ktory sciagamy i pyta czy go otworzyc.Musi sie tylko sciagnoc ok 2000 kilo zeby mozna bylo cos wiecej sie dowiedziec o filmie ktory sciagamy.Innaczej jest z mp3.Tzn mniej sie moze sciagnac zeby sie przekonac.
theboss78
Dodano
08.07.2003 21:15:17
jest pewnien sposób by uniknąc długiego sciagania filmów w niepewnosci. Do kaza litle jest dodatek – AVI preview – wystarczy sciagnąc minimum 2,5Mb filmu i juz mozesz podejzec co zawiera. Czy rzeczywiscie to jest to co chcemy sciagnąc czy jakies bzdury.
domin_g
Dodano
08.07.2003 20:52:06
No cóź.Jednym z elementów gry pomiędzy uźytkownikami a nadawcami internetowymi są oszustwa.Oby tylko nie polegające na wyłudzaniu pieniędzy za dostarczane na niby programy,filmy,gry itd.
Jest to teź metoda,opisana w angielskim SecurityBulletin,polegająca na celowym wprowadzaniu usera w błąd i towarzyszącą instalacji aplikację wrogą,np.trojana.
Uźytkownicy Kaazy muszą się z tym liczyć.......

Pozdrawiam. :)
tire
Dodano
08.07.2003 20:51:26
batman70
Dodano:
08.07.2003 20:44:37
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1