hamstwo w Kaazaa
Czy ja mam takiego pecha źe podczas ściągania filmów albo programów zamiast poszukiwanego otrzymuje jakieś śmieci zatytuowane nazwą poszukiwanego pliku np. filmu.Niestety gości bawiących się z ludzkiej naiwności jest coraz więcej, bawi ich zmienianie tytułów poszukiwanych plików dając w zamian niepotrzebne kicze. Ściągałem raz pewien film , a okazało się po 2 dniach źe jest to nie ten. Co sądzicie o takich koleszkach ?
Odpowiedzi: 4
No i oczywiscie do filmow podstawa do stronki ze zweryfikowanymi linkami (nie moge tu podac, bo ostatnio dostalo mi sie za to po dupie ...
Polecam rownierz Kazaa Preview Extractor ktory zapisuje plik ktory sciagamy i pyta czy go otworzyc.Musi sie tylko sciagnoc ok 2000 kilo zeby mozna bylo cos wiecej sie dowiedziec o filmie ktory sciagamy.Innaczej jest z mp3.Tzn mniej sie moze sciagnac zeby sie przekonac.
jest pewnien sposób by uniknąc długiego sciagania filmów w niepewnosci. Do kaza litle jest dodatek – AVI preview – wystarczy sciagnąc minimum 2,5Mb filmu i juz mozesz podejzec co zawiera. Czy rzeczywiscie to jest to co chcemy sciagnąc czy jakies bzdury.
No cóź.Jednym z elementów gry pomiędzy uźytkownikami a nadawcami internetowymi są oszustwa.Oby tylko nie polegające na wyłudzaniu pieniędzy za dostarczane na niby programy,filmy,gry itd.
Jest to teź metoda,opisana w angielskim SecurityBulletin,polegająca na celowym wprowadzaniu usera w błąd i towarzyszącą instalacji aplikację wrogą,np.trojana.
Uźytkownicy Kaazy muszą się z tym liczyć.......
Pozdrawiam. :)
Jest to teź metoda,opisana w angielskim SecurityBulletin,polegająca na celowym wprowadzaniu usera w błąd i towarzyszącą instalacji aplikację wrogą,np.trojana.
Uźytkownicy Kaazy muszą się z tym liczyć.......
Pozdrawiam. :)
Strona 1 / 1