Half Life 2

Słuchajcie jest pewna sprawa otórz.
Moj kolega wygrał w CD–A HL2 i w tamtym cyz napocźatku tego roku porzycyzłem od niego bo jest wymagany internet zeby grac w Halfa 2. no i zarjejetrowałem sie i spooko oddałem mu gre i ja wiem po 3 miechach powiedziął ze nie moze zianstalwoac bo klucz jest uzywany !! i mam teraz pytanie czy konto tamto z tym serialem moze zostać skasowane po długim czasie nieobecności czy jak ???? Prosze o pomoc!! Bo to wazne!!! Akolo chche zebym mu kase oddawał :(;(

Odpowiedzi: 20

[quote="SLAY3R"]
Lenko:
Sciągnij z neta inego cd keya i nagraj na innym moze tak sie uda

taaa,
takie porady to se moźesz wsadzić wiesz gdzie....

Zanim coś napiszesz to najpierw pomyśl 10 razy.[/quote

co dobra rada :/ jak che niech da gosciowi inny cd key i po sprawie ale nie jestem pewny czy ta osoba co ma ten samy cd key gdzis bendzie uzywał ten sam z neta to czy bendzie pisac ze cd key jest zajęty a jak tym nie sposobem.Moze tak ja tak robie mam hl2 ze sklepu oczywiscie z cd key juz kilka razy usówlame gre i instalowlem więc musialem robic caly czas steam ze by sobie pogorac i mi nic nie pisalo ze juz ten cd key jest uzywany więc nie wiem , raz usunelem bo musialem robic formata , drugi raz bo gra mi nie chodizla więc ją 3 razy przeinstalowywalem , i potem sie okazalo ze mam zle stery i dairexta i zalozlem konto na steam i sobie gralem
Lenko
Dodano
30.08.2005 17:18:23
Lenko:

taaa,
takie porady to se moźesz wsadzić wiesz gdzie....

Zanim coś napiszesz to najpierw pomyśl 10 razy.
SLAY3R
Dodano
30.08.2005 15:18:31
mefisto_k:
Słuchajcie jest pewna sprawa otórz.
Moj kolega wygrał w CD–A HL2 i w tamtym cyz napocźatku tego roku porzycyzłem od niego bo jest wymagany internet zeby grac w Halfa 2. no i zarjejetrowałem sie i spooko oddałem mu gre i ja wiem po 3 miechach powiedziął ze nie moze zianstalwoac bo klucz jest uzywany !! i mam teraz pytanie czy konto tamto z tym serialem moze zostać skasowane po długim czasie nieobecności czy jak ???? Prosze o pomoc!! Bo to wazne!!! Akolo chche zebym mu kase oddawał :(;(

Lenko
Dodano
30.08.2005 13:57:32
hah :d na policje co za frajer ?? nie ma dowodów na ciebie :P co to za kolega ...zainstaluj gre ,tak jak mówił spiderko ,weź przypomni sobie tam hasło i login przyjdzie na maila spisz i daj mu login i hasło i to wszystko ... po tej całej akcji wlałbym mu poźądnie bo ja niewiem co to za kumpel co grozi policją o głupią gre .

Ps.nie głupią gre :D właśnie ją instaluje :)
T–Time
Dodano
26.08.2005 19:22:12
to ladnego masz kolege :? tak to jest, chcesz komus pomoc a sam bedziesz mial zle :roll:
matijas
Dodano
25.08.2005 07:50:43
No spooko!!!! ej słuchajnop wiesz ja moge na poliucje normalnie ze mi grozi!!!
mefisto_k
Dodano
25.08.2005 03:45:47
chodzi o to ze konto moga ci zbanowac za uzywanie cheatow a dokladniej kaaxow, np aimboty itp, jezeli nie bedziesz tego uzywal, to mozesz przestac sie obawiac, to konto bedzie sobie przez lata, valve na pewno nie kasuje kont na ktorych sa zarejestrowane gry, wiec oddaj mu login i haslo i spij spokojnie ( i niech on tez :P)
Kapela
Dodano
24.08.2005 03:48:19
jam ci juź:
Jedyne co mogą ci zrobić z kontem to "zbanować", wtedy CD–Key'em moźesz conajwyźej otrzeć łzy.

Nie chciałem napisać źe moźesz sobie w takim wypadku wytrzeć nim du**.
spiderko
Dodano
23.08.2005 21:56:05
Ale wtedy klucz przepada czy jak ???
mefisto_k
Dodano
23.08.2005 21:02:41
Po co ci wiedzieć "jak zbanować", chyba nie chcesz komuś na złość zrobić.
spiderko
Dodano
23.08.2005 20:26:41
No ok...ale coś o banowaniu mowiłeś jak to zrobić ????
mefisto_k
Dodano
23.08.2005 18:43:38
Pierwsze co powinieneś zrobić to porzyczyć tą gre od niego na chociaźby pół godziny, następnie zainstaluj ją i w okienku logowania steama wybierz "Remember forgoten Account Data" lub coś w tym rodzaju – jest to system przypominania loginu i hasła, jeśli dobrze pamiętam to na podstawie adresu email moźesz takie dane odzyskać, oczywiście musi być to ten sam adres który podawałeś przy rejestracji. Odzyskasz hasło i zapisujesz na kartce, dajesz kolesiowi gre i karteczke – ma w tym momencie moźliwość grania i zmiany hasła na swoje. Ty w tym momencie oczywiście nie moźesz juź korzystać z HL2 ani CS:S (na tym koncie)
spiderko
Dodano
23.08.2005 16:19:15
powiedz muy tak:
" porzyczyłeś mi gre to czego teraz chcesz? albo bierzesz moje konto albo mnie teraz pocałuj w du** "
adik154
Dodano
23.08.2005 15:46:25
Czyli poradzmi co mam teraz robić wielkie dzieki!!!!!! On jeszcze wali mi texty ze mu gre popsułem!!! p.s to prosze o pomoc co i jak mam robić!!! nawet hasła ani loginu nie pamietam ale moze skojarze ludzie!!! dzikei wielkie jeszcze raz dizkei ,ale powiedz co mam dlaje robić!!!
mefisto_k
Dodano
23.08.2005 15:41:23
Czyli poradzmi co mam teraz robić wielkie dzieki!!!!!! On jeszcze wali mi texty ze mu gre popsułem!!! p.s to prosze o pomoc co i jak mam robić!!! nawet hasła ani loginu nie pamietam ale moze skojarze ludzie!!! dzikei wielkie jeszcze raz dizkei ,ale powiedz co mam dlaje robić!!!
mefisto_k
Dodano
23.08.2005 15:41:23
Valve nie moźe zlikwidować twojego konta na źyczenie, tym bardziej ponowna rejestracja tego samego CD–Key'a na innym koncie jest niemoźliwa. Ja akurat kupwałem uźywanego HL2 i sprzedawca podawał mi swój login i password. Jedyne co mogą ci zrobić z kontem to "zbanować", wtedy CD–Key'em moźesz conajwyźej otrzeć łzy.

Koleś albo nie kumaty, albo kase chce wyłudzić. Nawet argument źe ty znasz hasło byłby nie na miejscu – zmienić je moźna łatwo, tak samo jak adres e–mail posiadacza.
spiderko
Dodano
23.08.2005 15:39:29
popytaj się kolegów w inetecie , np. www.google.pl . moźe oni na to coś poradzą. :wink:
klonpiotr
Dodano
23.08.2005 15:23:53
mefisto_k:
Ale to moze byc obojętna stornka HL2 czy jak ????

A na obojętnie jakiej stronie zakładałeś konto ?
Anonymous
Dodano
23.08.2005 15:23:22
Ale to moze byc obojętna stornka HL2 czy jak ????
mefisto_k
Dodano
23.08.2005 15:19:19
Przeczytanie regulaminu rejetracji lub innego FAQ na stronie HL2 za długo by trwało ?
Anonymous
Dodano
23.08.2005 15:18:14
mefisto_k
Dodano:
23.08.2005 15:05:21
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2