half life 2 :}
Mam problem z tą grą Mój stray komp jest podany na dole i nowy zmineilem grafike i windowsa z 98 i geforca 4 440 mx na radeona 9600xt 400/400 i gra chodzi o wile folneij teni się bardziej i o iwle dłuzje się wgyrwa mapa :/ czym moze byc spowodowany problem ??
Odpowiedzi: 10
Robson85pl:To bedze ta jak muwi Mettal od wgrywania biosu sam kiedys wgrałem bios do mojego GEFORCA 5900xt na 5950Ultra miało podobno dzałac napoczatku dzałało ale dopuki nie wgrałem sterownikow i wtedy sie wszystko popierniczyło puzniej przestała dzałac wogule jak chciałem przywrucic orginalny bios i oddałem na gwarancie i wymienili na nowa. 8) 8)
ale wsyztko mi dział oprucz hl2 :/ wlasnie wysylam karte graficzną do serwisu
To bedze ta jak muwi Mettal od wgrywania biosu sam kiedys wgrałem bios do mojego GEFORCA 5900xt na 5950Ultra miało podobno dzałac napoczatku dzałało ale dopuki nie wgrałem sterownikow i wtedy sie wszystko popierniczyło puzniej przestała dzałac wogule jak chciałem przywrucic orginalny bios i oddałem na gwarancie i wymienili na nowa. 8) 8)
Moze sprubój na srednich ustawieniach ja mam GEFORCA 5900xt i wszystkiego niemam na maxa bo sie troche przycina sprubuj wkoncu 9600xt niejest super wypasiona karta.
Moze sprubój na srednich ustawieniach ja mam GEFORCA 5900xt i wszystkiego niemam na maxa bo sie troche przycina sprubuj wkoncu 9600xt niejest super wypasiona karta.
no to mozliwe ze masz rozwiazanie swojego problemu, czyli karta modyfikowana ! A dal ci ktos gwarancje, ze ten bios w tej karcie bedzie funkcjonowal tak jak powinie ? Powiem szczerze, bardzo czesto te biosy robia wieksze problemy niz to warte i zapewne tu lezy twoj problem.
nie mam bo mam 9550 na 9600xt
no widocznie cos zmieniac musiales, ze masz niby przerobionego 9550, na 9600XT, tylko pytanie brzmi co ?
mettal:Masz podkrecona karte graficzna, jakies modyfikacje ? Ustaw wszystko na wartosci domyslne i sprawdz.
nie mam bo mam 9550 na 9600xt i gra sie tnei nie podkrencalem nic ati toolem bo robilem formata i tera tego porgram nie mam
Masz podkrecona karte graficzna, jakies modyfikacje ? Ustaw wszystko na wartosci domyslne i sprawdz.
Krzoku:Zalecałbym Ci przeinstalowanie systemu i dokupienie sobie 256 ramu ( to zaleźy od budźetu). Wtedy miałbyś wspaniałe osiągi w grze bo jak i sprzęt i grafike masz bardzo dobrą do tej gry.
zrobilem to i ruznica jest minimalna nadal się wgyrwa dlugo i sie tnie jak nie wiem co w opcjach gry nei zmieniłem nic a sie tnie jak nie wiem co
Zalecałbym Ci przeinstalowanie systemu i dokupienie sobie 256 ramu ( to zaleźy od budźetu). Wtedy miałbyś wspaniałe osiągi w grze bo jak i sprzęt i grafike masz bardzo dobrą do tej gry.
Strona 1 / 1