Half Life 2 pomocy mały problem
Panowie wiem źe to błachostka ale ja mam z tym problem . Musze zrobić taką źecz wpisać te dane w konsole ale gdze ta konsola jak wejść bo nie wiemjusz kiedyś uruchomiłem ale teraz nie pamiętam jak
Uruchom grę z parametrem –console (na przykład: D:\Half–Life 2\hl2.exe" –console). Podczas gry naciśnij klawisz [~], aby wywołać konsolę oraz wpisz jeden z poniźszych kodów:
Czy chodzi o dopisanie tych D:\Half–Life 2\hl2.exe" –console). do skrutu uruchamiającego gre tylko źe jak wpisze i klikne ok to pisze źe niekture znaki nie mogą być
Uruchom grę z parametrem –console (na przykład: D:\Half–Life 2\hl2.exe" –console). Podczas gry naciśnij klawisz [~], aby wywołać konsolę oraz wpisz jeden z poniźszych kodów:
Czy chodzi o dopisanie tych D:\Half–Life 2\hl2.exe" –console). do skrutu uruchamiającego gre tylko źe jak wpisze i klikne ok to pisze źe niekture znaki nie mogą być
Odpowiedzi: 11
T–Time:a.i disabled ?? a po kij uźywasz kodów ?? tak sie dzieje jak kody masz bo probowalem tak samo zrobić i... przejdz bez kodów ,gra świetna jest .
Jesteś w błędzie kolego. A.I. Disabled to nie skutek uboczny uźywania tipsów, tylko mieszania w poleceniach gry. Moźesz to wyłączyć w grze wpisująć w konsoli ai_disable 0
no właśnie tylko ,źe ja miałem a.i disablem jak uźuwałem kodów i miałem pirata .Teraz mam orginalnego i kończe juź jeźdźenie tym ślizgaczem po wodzie :P
Cinek24:nic mnie nie ratuje nawet odisatlowanie gry i zainstalowanie na nowo pogram z 3 misijki i klops wyskoczy disabled i poraźka steam jak uruchomic??? a moze jest inny sposób na to zeby znikło disabled
:?:
Jak ci wyskoczy AI Disable to zawsze muisz zaczynać gre od początku danego aktu. Wtedy nie masz źadnych problemów z tym bugiem występującym w wersjach pirackich :) U mnie zawsze to pomagało. Takim sposobem przeszedłem cała gre. Jest tylko jeden minus musisz przechodzić gre aktami.
Cinek24:nic mnie nie ratuje nawet odisatlowanie gry i zainstalowanie na nowo pogram z 3 misijki i klops wyskoczy disabled i poraźka steam jak uruchomic??? a moze jest inny sposób na to zeby znikło disabled
w menu gry wciśnij ~ i wpisz ai_norebuildgraph 1 mi to zawsze pomaga jeźeli postacie się nie ruszają
nic mnie nie ratuje nawet odisatlowanie gry i zainstalowanie na nowo pogram z 3 misijki i klops wyskoczy disabled i poraźka steam jak uruchomic??? a moze jest inny sposób na to zeby znikło disabled
T–Time:a.i disabled ?? a po kij uźywasz kodów ??
to nie ma znaczenia.. znaczenie ma tu raczej uźycie steam'a
a.i disabled ?? a po kij uźywasz kodów ?? tak sie dzieje jak kody masz bo probowalem tak samo zrobić i... przejdz bez kodów ,gra świetna jest .
pisałem o tym dawno temu w trawie – uźyj forumowej szukajki
wyświetla mi na ekranie komunikat w czasie gry A.I Disabled... i po tym gra chodzi lecz postacie sie nie poruszają i nie mam moźliwosci przejscia gry ..czy wiecie co to jest i jak sie to wyłacza?? :?: :?: :?:
Odpal steama, prawoklik na halflifie –> properties –> launch options –> wpisac –console i zatwierdzić.
Poza tym w grze : options –> keyboard –> advanced –> enable developer console
Poza tym w grze : options –> keyboard –> advanced –> enable developer console
wpisz tak D:\Half–Life 2\hl2.exe–console
i powinno dzialac pieknie
i powinno dzialac pieknie
Strona 1 / 1