HAck w sieci lokalnej 192.168.x.x ???
Czy jest mozliwe wejscie na kompa w sieci loklanej..
Niby jak, moze jakies linki..
Bo cos mi sie wydaje, ze ktos mi plata figle??
Bo trojana nie mam napewno!!!
Niby jak, moze jakies linki..
Bo cos mi sie wydaje, ze ktos mi plata figle??
Bo trojana nie mam napewno!!!
Odpowiedzi: 4
Heh, ja wiem kto to jest hacker, cracker i chacking, takźe wiem co robią i w jakim celu. Co do mojego wyźszego postu, podałem metodę `lamerską` aby się włamać. Do obrony przed takim czy innym atakiem powinien załatwić dobry firawall. Oczywiście jeźeli robi to ktoś doświadczony(prawdziwy hacker, w co wątpie, chyba źe trzymasz jakieś naprawdę waźne dane) to na dłuźszą metę to teź przejdzie hacker. Ostatecznie moźna wyjąć skrętke z karty i nie mieć neta=nie mieć ataków :)
Powiem wam Koledzy,źe szokuje mnie pytanie o hack w sieci,tu publicznie :!: Od razu negatywnymi konsekwencjami tego topicu jest zainteresowanie młodych/nowych uźytkowników sieci.
Zwracam uwagę na treść wypowiedzi.
[mimo,źe jestem przekonany,źe obaj za dokLadnie nie wiecie co to jest hacking...]
Proszę o wypowiedzi tylko związane z zabezpieczeniem się jako poszkodowanego oraz sposoby związane z walką z włamaniami.
Pozdrawiam. 8)
Zwracam uwagę na treść wypowiedzi.
[mimo,źe jestem przekonany,źe obaj za dokLadnie nie wiecie co to jest hacking...]
Proszę o wypowiedzi tylko związane z zabezpieczeniem się jako poszkodowanego oraz sposoby związane z walką z włamaniami.
Pozdrawiam. 8)
Jeźeli jest on z lanu, a ty masz udostępnione foldery, to wchodzi do folderów i robi co chce (jeźeli ma uprawnienia) :wink:
Jeźeli jest on z lanu, a ty masz udostępnione foldery, to wchodzi do folderów i robi co chce (jeźeli ma uprawnienia) :wink:
Strona 1 / 1