HAck w sieci lokalnej 192.168.x.x ???

Czy jest mozliwe wejscie na kompa w sieci loklanej..
Niby jak, moze jakies linki..

Bo cos mi sie wydaje, ze ktos mi plata figle??
Bo trojana nie mam napewno!!!

Odpowiedzi: 4

Heh, ja wiem kto to jest hacker, cracker i chacking, takźe wiem co robią i w jakim celu. Co do mojego wyźszego postu, podałem metodę `lamerską` aby się włamać. Do obrony przed takim czy innym atakiem powinien załatwić dobry firawall. Oczywiście jeźeli robi to ktoś doświadczony(prawdziwy hacker, w co wątpie, chyba źe trzymasz jakieś naprawdę waźne dane) to na dłuźszą metę to teź przejdzie hacker. Ostatecznie moźna wyjąć skrętke z karty i nie mieć neta=nie mieć ataków :)
Lezio111
Dodano
24.06.2003 19:43:33
Powiem wam Koledzy,źe szokuje mnie pytanie o hack w sieci,tu publicznie :!: Od razu negatywnymi konsekwencjami tego topicu jest zainteresowanie młodych/nowych uźytkowników sieci.
Zwracam uwagę na treść wypowiedzi.
[mimo,źe jestem przekonany,źe obaj za dokLadnie nie wiecie co to jest hacking...]

Proszę o wypowiedzi tylko związane z zabezpieczeniem się jako poszkodowanego oraz sposoby związane z walką z włamaniami.

Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
24.06.2003 18:23:21
Jeźeli jest on z lanu, a ty masz udostępnione foldery, to wchodzi do folderów i robi co chce (jeźeli ma uprawnienia) :wink:
Lezio111
Dodano
24.06.2003 16:42:43
Jeźeli jest on z lanu, a ty masz udostępnione foldery, to wchodzi do folderów i robi co chce (jeźeli ma uprawnienia) :wink:
Lezio111
Dodano
24.06.2003 16:42:43
studzik
Dodano:
24.06.2003 16:21:49
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1