H4xi0r atakuje
Odpowiedzi: 20
aniolek:"ps. linux r0x ;)"
Tutaj nawet się zgodzę ;D
Cieszymy sie.
"ps. linux r0x ;)"
hahaha
Juź dałeś się poznać – więcej takich głęboko merytorycznych wypowiedzi nie musisz udzielać.
Rebe
Juź dałeś się poznać – więcej takich głęboko merytorycznych wypowiedzi nie musisz udzielać.
Rebe
– nie zgłosze tego na policję
– nie miałem cięźkiej nocy
– co mu to dało? pewnie satysfakcję, źe wskazał nam dziurę w systemie, i moglismy ją załatać ;–)
– nie miałem cięźkiej nocy
– co mu to dało? pewnie satysfakcję, źe wskazał nam dziurę w systemie, i moglismy ją załatać ;–)
KUBA:@ – a ty na polizai–jaj to zglosiles????
swoja droga co mu to dalo? zapragnal wszystkie posty przeczytac??? czy zombi kompa zrobic???? swoja droga Kuba miales pewno ciezka noc....
swoja droga co mu to dalo? zapragnal wszystkie posty przeczytac??? czy zombi kompa zrobic???? swoja droga Kuba miales pewno ciezka noc....
No głównie to pisali na http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?f=14&t=302011.Kuba:Rebe:wczoraj na pcwk info o dziurach w aplikacjach php
Daj link gdzie o tym pisali?
No to swietnie, hehe ;)a szukajka juz akceptuje znak gwiazdki (*) w zastępstwie ciągu liter.
News na hacking.pl ma b. duźo wyświetleń.
Problem z wyszukiwarką jest teź chyba na forum MozilliPL.
Pozdrawiam
Mrówek:chyba mówimy o tym samym :P :P
Chyba nie, php.pl i phpbb.pl to nie to samo.
Tak przy okazji to jakby kto nie wiedział to oficjany polski support phpBB to od pewnego czasu phpBB2.pl
Więcej wyjasnien w tej sprawie na ich forum.
Update: Pragnę zawiadomić ze ten 'atak' i w jego konsekwencji update silnika forum do najnowszej wersji ma teź swoje dobre strony.
Podgląd tematu powedrował tak gdzie jego miejsce czyli na dół postingu, a szukajka juz akceptuje znak gwiazdki (*) w zastępstwie ciągu liter.
boczi:Podobnie było z php.plale z 3 – 4 tygodnie temu shackowali polski support PHPbb.
chyba mówimy o tym samym :P :P
Podobnie było z php.plale z 3 – 4 tygodnie temu shackowali polski support PHPbb.
Kuba:Rebe:wczoraj na pcwk info o dziurach w aplikacjach php
Tutaj:
http://bezpieczenstwo.idg.pl/news/80571.html
O kilku z wymienionych w tym artykule juź od dawna wiadomo. Nie wiem, czy słyszeliście, ale z 3 – 4 tygodnie temu shackowali polski support PHPbb.
Rebe:wczoraj na pcwk info o dziurach w aplikacjach php
http://hacking.pl/5261
Tak se przyszedł i ani be , ani me, ani ...kukuryku ? :mrgreen: – mógł chociaź się ...zarejestrować :mrgreen:
Waźne, źe to był hacker i pozostawił oryginalny plik. Postąpił według etyki hackerskiej.
Pewnie teraz wszyscy mnie skrytykują.. ale dobrze... co mi tam ;)
Wątpię... po prostu gościowi się nie spodobało, źe forum jest niezaktualizowane – tak przypuszczam ;)
Pozdrawiam :)
Pewnie teraz wszyscy mnie skrytykują.. ale dobrze... co mi tam ;)
Kietek:
Czyzby ktos znajomy? :mrgreen:
Wątpię... po prostu gościowi się nie spodobało, źe forum jest niezaktualizowane – tak przypuszczam ;)
Pozdrawiam :)
Czyzby ktos znajomy? :mrgreen:
na szczescie juz wszystko w porzadku , juz sie zaczelem martwic :P
Kuba:Mieliśmy starą wersję PHPBB.
Tak to jest jak admin jest leniem... ;–)
Tia...... wczoraj na pcwk info o dziurach w aplikacjach php, a dziś juź "kontrola" na cpx :wink:
Mieliśmy starą wersję PHPBB.
Mialem to samo a teraz nie ma banewor, tego niebieskiego koloru.Jest jakis standartowy.
Strona 1 / 1