gzmrotate.dll
Witam Wszystkich
Na wstepie zaznacze ze nie jestem kozakiem systemowym i jezeli bedziecie tak mili zeby mipomoc, to bede potrzebowal w miare prostej instrukcji postepowania. W zamian moge podzielic sie wiedza z dziedziny foto. :)
Ostatnio po otwarciu systemu pojawia mi sie komunikat [ tutaj postaram sie wkleic zalacznik ] nie udaje sie hihi ... wiec cytuje komunikat : [b]Wystąpił błąd podczas ładowania C:\WINDOWS\system32\gzmrotate.dll Nie można odnaleźć określonego modułu.[/b]
Jak juz wczesniej pisalem jestem leszczem w sprawach systemowych i nie wiem co oznacza taki komunikat. Jezeli jestescie w stanie mi pomoc to Please.
Pozdrawiam
Lukas
www.fotoart.pl <<< zapraszam
Odpowiedzi: 6
Z chęcią posłużę pomocą.
Jakby co to pisz na adres mailowy.
Pozdrawiam
Lukas
Hehe proszę ;) Jakby co to z pytaniami odnośnie fotografii zwracam się do Ciebie ;) PS. Fajna galeria :) Powodzenia
Sluchaj. Dzieki wielkie. Usunalem ten problem ciagnac z netu program antispywerowy... sorry za zawracanie glowy. Tak czy inaczej welkie dzieki!
Pozdrawiam
Lukas
www.fotoart.pl
To jest aplikacja. Dociągnij z netu. Z obsługą nie powinieneś mieć problemów.
Z checia wysle tzw log, ale powiedz mi jedno prosze, czy ten Hi JackThis, to jest jakis program, czy jakies specjalne polecenie dla systemu :)... sorry za moze glupie pytania, ale jak juz mowilem... jestem nogą i to lewą. :)
Pozdrawiam
Muszę Cię zmartwić. Plik ten często wykorzystywany jest przez różnego rodzaju badziew komputerowy. Prosiłbym o przesłanie wygenerowanego loga z programu HijackThis. Nie ma powodów do paniki, sprawę jakoś rozwiążemy :). Już sam fakt że plik ten nie istnieje jest pocieszający. Masz jakiś program antywirusowy, antispyware? Jeśli nie - zainstaluj (w szczególności jakichś z antispyware) i przeskanuj komputer. Może problem zostanie usunięty. Mozesz także sprawdzić co znajduje się w autostarcie. W tym celu kliknij Start -> Uruchom (lub kombinacja klawiszy klawiatury: logo Win + R), wpisz msconfig i wypisz co masz zaznaczone na liście na zakładce Uruchamianie.
Strona 1 / 1