gubienie plikow podczas instalacji

Witam,

Mam problem z zainstalowaniem XP. Mianowicie kidy sa zgrywane pliki do instalatora (koncowa faza niebieskiego ekranu) w pewnym momencie pokazuje ze nie moze zgrac jakiegos pliku. Za kazdym razem jak instalowalem to jest to jakis inny plik.
Slyszalem cos o mozliwosc zainstalowania XP z dysku tylko nie wiem jak mialbym to zrobic kiedy "setup" pokazuje ze nie moze byc uruchamiany spod DOSa.

Dzieki

Odpowiedzi: 4

Pozycz sobie inne kosci RAMu od kogos u kogo XP chodzi bez problemow. XP to najlepszy tester pamieci.
EL NINO
Dodano
10.05.2003 22:49:51
Na ten pomysl z fdiskiem sam juz wczesniej wpadlem i mialem to samo, teraz jak zgralem na dysk plytke i uruchomilem winnt to kopiuje sobie pliki ladnie tylko lapie twardy zwis po ich skopiowaniu.

Widze tylko "zaczkaj az instalator skopiuje pliki na dysk" mimo ze nic nie kopiuje to diaoda dysku sie pali a komp wisi.
gol4s
Dodano
10.05.2003 03:37:56
Na ten pomysl z fdiskiem sam juz wczesniej wpadlem i mialem to samo, teraz jak zgralem na dysk plytke i uruchomilem winnt to kopiuje sobie pliki ladnie tylko lapie twardy zwis po ich skopiowaniu.

Widze tylko "zaczkaj az instalator skopiuje pliki na dysk" mimo ze nic nie kopiuje to diaoda dysku sie pali a komp wisi.
gol4s
Dodano
10.05.2003 03:37:56
tez mialem z tym klopot – nie mialem tego wczesniej , ale po kilkukrotym wysypywaniu sie instalatora ( to na plikach biblotek dll , to na instalacji czcionek , to na innych ustrojstwach ) postanowilem najpierw porzadnie sformatowac dysk , lecz nie pomoglo , wiec wszystko co mi bylo niezbedne przezucilem na dysk ojca i fdiskiem powywalalem wszystkie partycje , i jeszcze raz na nowo je polozylem i poformatowalem i instalka poszla jak burza....

killka osob mialo podobny problem na innym forum – i jak to doradzilem , to wszystkim poszla instalka (tyleee ze oni tam uzywali akurat w wiekszosci przypadkow win2k , ale nie robi to wielkiej roznicy bo xp jest oparty na jadrze 2k ;))
B3T0N
Dodano
10.05.2003 03:25:57
gol4s
Dodano:
10.05.2003 00:11:41
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1