>>>POMOCY<<< Nie mogę odtwarzać płyt cd !!
Mam pewien problem. Kiedy wkładam płytę cd źeby jej posłuchać i np właczam media playera to pojawia mi sie komunikat: " Wybrany plik ma schemat ktory nei jest rozpoznawany przez program Windows media player ..." Żaden utwór z płyty nei da sie odtworzyć! Nie mam pojecia co się dzieje. kiedy próbuje przez winampa czas jedengo utworu to np 2541,32 !! bardzo dziwne. i tez sie nei da odtwarzac!!! Błagam o pomoc! Co się dzieje?? :cry:
Odpowiedzi: 16
Z tego wniosek źe sam spaprałeś robote, i teraz nie zwalaj na wilkich Guru tego forum :)
Neo_x:mam ten sam problem... czlowieku nigdy sie nie instaluje windowsa na windowsa bo widzisz co sie dzieje.. a widac fachowcy tu sa zajebisci
jak bys nei iwedziałto nie instalowałem windowsa na windowsa tylko uzyłem opcji w instalatorze, która niby ma naprawic windowsa tylko ze po tym wcale nei chcial ruszyc.......
Jakby Ci to delikatnie powiedziec ? Jesli nie wiesz co robisz, to sie nie bierz za to, bo tylko kuku sobie zrobisz. Ciekawe jest to, ze naprawa systemu przez nakladanie jest najzwyklejsza w swiecie operacja a zawsze znajdzie sie garstka osob, ktore potrafia wszystko spierdzielic.Neo_x:czlowieku nigdy sie nie instaluje windowsa na windowsa bo widzisz co sie dzieje
Chyba zartujesz. Wszyscy fachowcy maja teraz urlop.Neo_x:a widac fachowcy tu sa zajebisci
mam ten sam problem... czlowieku nigdy sie nie instaluje windowsa na windowsa bo widzisz co sie dzieje.. a widac fachowcy tu sa zajebisci
Limak:Te wasze rady doprowadziły do tego źe musiałem robićformat.........
wielcy mi fachowcy :evil:
:mrgreen: :mrgreen:
ps.formanta zawsze se moźna szczelić (jak sete dla kuraźu) tylko w Twoim wypadku było to całkowicie zbędne – i nie zwalaj winy na innych – to Ty kliknąłeś "format" y/n
Te wasze rady doprowadziły do tego źe musiałem robićformat.........
Limak:tzn mówicie zeby po prostu nadinstalowac windowsa???
ale czy to zmieni czy nawet usunei mój problem z odtwarzanie cd ??? mzoe inna metoda??
Nie ma 100% pewności, ale to zawsze lepsze rozwiązanie niź gdybanie, sprawdz to się przekonasz.
IMO duźe prawdopodobieństwo rozwiązania Twojego problemu tą metodą.
a co za pliki mp3 cdaudio czy co moźe sobie przeinstaluj winampa i wmp a jak nie to nie wiem
tzn mówicie zeby po prostu nadinstalowac windowsa???
ale czy to zmieni czy nawet usunei mój problem z odtwarzanie cd ??? mzoe inna metoda??
MarcinX:Limak:
a nadinstalowanie xp nic nie da a wrecz pogorszy......spowolni i w ogole........
Z kąd takie przypuszczenie ?
To przecieź jasne – "baby gadają".
Limak:
a nadinstalowanie xp nic nie da a wrecz pogorszy......spowolni i w ogole........
Z kąd takie przypuszczenie ?
POCZYTAJ (odnośnie konsoli)
no tak...tylko źe w tej konsoli trzeba się posługiwać poleceniami a ja nie wiem jakimi.......jezeli wiesz to bardzo prosiłbym o oświecenei mnie ;–)
tak wiec nie wiem co zrobić :–/
i nie wiem skad taki bład :–/
tak wiec nie wiem co zrobić :–/
i nie wiem skad taki bład :–/
Jeźeli dzwięk jest (gry,programy),to nie sterownik.
Naprawa systemu,ta opcja pojawi się po zabootowaniu płytki instalacyjnej Xp.
Lub druga opcja nadinstalowanie Xp na starego.
Naprawa systemu,ta opcja pojawi się po zabootowaniu płytki instalacyjnej Xp.
Lub druga opcja nadinstalowanie Xp na starego.
jak z systemu konsoli ?? powiesz dokładnei jak to zrobić??
a skan był i nei ma wirusów...a mzoe sterowniki kodeki...ale raczej nie :–/ bo jak wcisne play na cd romie to gra.....
a skan był i nei ma wirusów...a mzoe sterowniki kodeki...ale raczej nie :–/ bo jak wcisne play na cd romie to gra.....
Naprawa systemu z konsoli.
Skan antywirusowy.
Skan antywirusowy.
Strona 1 / 1