GTA:SA
Witam! Szukałem juź na forum ale nie znalazłem takiego tematu, jeźeli takie coś juź było to prosze o link. Przedstawie swój problem: dzień wcześniej normalnie grałem sobie w San Andreas, ale na następny dzień gra juź się nie uruchamia :shock:
Reinstalowałem gre ale nie pomogło. Kiedy próbuje ją odpalić pokazuje się klepsydra na 1–2 sekundy i znika. W procesach nie widać niczego związanego z san andreas. Jak rozwiązać ten problem?
Reinstalowałem gre ale nie pomogło. Kiedy próbuje ją odpalić pokazuje się klepsydra na 1–2 sekundy i znika. W procesach nie widać niczego związanego z san andreas. Jak rozwiązać ten problem?
Odpowiedzi: 5
jaCasta:Witam! Szukałem juź na forum ale nie znalazłem takiego tematu, jeźeli takie coś juź było to prosze o link. Przedstawie swój problem: dzień wcześniej normalnie grałem sobie w San Andreas, ale na następny dzień gra juź się nie uruchamia :shock:
sterowniki i directy odpadaja bo gra chodziła jeszcze dzień wcześniej :) a nic w grze ani w systemie nie zmienialem.
Zainstaluj gre monitorujac jej instalacje programem Total Uninstall, program wychwytuje praktycznie wszystkie zmiany jakie zrobi w twoim kompie instalator gry, rejestr, pliki itp. Potem odinstaluj ja z poziomu dodaj usun programy i jeszcze raz z poziomu Total Uninstall, a potem przejzyj jeszcze folder w ktorym insttalowales gre i wyrzuc ewentualne resztki. Po tym zabiegu zainstaluj gre na nowo. Znajomy mial podobny problem z GTA i to pomoglo.
Ewentualnie moze masz cos nie tak ze sterownikami grafiki, directx itp.
Ewentualnie moze masz cos nie tak ze sterownikami grafiki, directx itp.
właśnie tak zrobiłem i nic.
odisnstaluj gre, wywal wszytskie resztki (np folder gry jesli zostanie), zainstaluj ponownie w innej lokalizacji, moze pomoze
Strona 1 / 1