GTA2
gra ktos w to pod windaxp? bo u mnie za nic nie da sie uruchomic.
moze jest jakis patch po xp? pomozecie?
moze jest jakis patch po xp? pomozecie?
Odpowiedzi: 16
actually, wszystko juz dziala,wystarczy spróbować;) ściągnąłem grę na początku lutego,serwer juź się 'odetkał' :D
o ile dobrze pamiętam to nie da sięnarazie ściągnąć, bo jest narazie za duźy popyt na tą grę(w końcu jest za darmo) Ale widziałem (i nawet ściągnełem) działjącą pod win xp wersję gry na emulu. Skoro gra jest za darmo, nie ma róźnicy jesli się ją ściągnie p2p czy ftp :wink:
sciagnij oryginalne z www.rockstargames.com/classics, chodzi pod xp jak marzenie.
Moźe daj linka do tego patcha Jak moźesz.
Bardzo proszę
Bardzo proszę
u mnie trzeba bylo najpierw oficjalnego patcha zainstalowac a potem tego pod xp, co do tego pirata, to tez powinno zadzialac, widzialem ta wersje u kumpla, a tego patcha znalazlem gdzies na google...
Gta2 nie uzyskało zgodności oprogramowania z XP od microsoft. Naszczęście wyszedł patch po instalacji to którego GTA2 zapala na xp pieknie. Jednak ja mam pirata ( i to z ruskim instalatorem ) i niestety u mnie gta2 tez nie działa. Człowieka który ma magiczny plik proszę o kontakt ze mną na gg: 2234100
Ja równieź będę wdzięczny kurtion@inetia.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
bede bardzo :D dzwieczny / KArol gg–94069 email karol@poczta.bydg.pl
mam juz plik dzieki ktoremu gta2 smiga pod xp az milo")
heh to masz dwa windowsy ale ja wole xpeka i mi on wystarczy do pracy ale szkoda gta >:(
u mnie terz nie chodzi więdz zainstalowałem sobie wina 98 se na drugiej partucji.
właśnie nihuja system wyskakuje odrazu do windowsa jak się uruchomi niewiem co robić ściągałem detonatory grzebałem w czym sięda i nic moźe dlatego źe ma się piratka ?
no wiec, mam nowe stery do grafy, mieszalem w czym sie da, scaiagalem tweakery, i inne takie i NIC. :((
U mnie chodzi. Nawet gry które pod 98 nie działały pod Xp chodzą.
Wydaje mi się źe to jest kwestia kofiguracji karty graf.
Wydaje mi się źe to jest kwestia kofiguracji karty graf.
niemacie racjii mi się ni darady prubowałem wszytkiego grand tchewt auto 2 pl niechodzi i z syomulacją i z wszystkimi bajerami
Pokombinuj ze sterami do grafy. Tzn zainstalij oryginalne producenta a nie z płytki XP i pomieszaj w ustawieniach Open GL.
Strona 1 / 1