GTA ViceCity img tool
Sciągnolem program imgtool do GTA ViceCity do istalowania samochodow itp.chodzi mi o to czemu jak sie usuwa plik w tym programie a postepuje zgodnie z instrukcja instalowania i nie chce sie usunąc bo wskakuje klepsydra i nic nie idzie zrobic – jak rozwiklac ten problem pomocy !!!!!!!!!
Odpowiedzi: 17
nie chodzilo mi o to ze odkopujesz tematy ale o to:
spiderko:Zwracacie uwage na date postów, ten człowiek pisał w 2003 roku :lol:
mettal:Nie zwracja, po prostu pisza byle by cos napisac, mysla ze zablysna Laughing
BloodyVulturehehe:biora przyklad z ciebie :wink:
a gdzies ty widzial ze odkopuje ponad roczne tematy ? :shock:
mettal:Kolejny co sie w archeologie bawi ? :?
hehe biora przyklad z ciebie :wink:
Nie zwracja, po prostu pisza byle by cos napisac, mysla ze zablysna :lol:
Zwracacie uwage na date postów, ten człowiek pisał w 2003 roku :lol:
słuchaj ściągnij program gta parking 0.93 beta i tam zainstaluj auta jak ściągniesz ten program LINK:http://gtasite.net/download.php?id=005008&PHPSESSID=730bd965c2889f940ed0fb51e13be352 to tam bedzie instrukcja jak to zrobić
Musisz odznaczyć 'tylko do odczytu' w całym folderze 'models'.
Przepraszam pomyliłem strone www.gtasite.pl.soryy
Jak nie wiecie gdzie tego szukać to zobaczcie na stronie www.grasite.pl ale prawdopodobnie jest przenoszona strona czy jakoś tak. Pozdrawiam i miłego ściągania
Kolejny co sie w archeologie bawi ? :?
IMGTOOL bardzo lipny program. Mi kolega polecił GGMM i przekonałem się źe to jest dobry program!!! Pozdrawiam :wink:
Polecam poczytanie Forum GTA
Bartek Marach : przypominam, ze na forum jest taka opcja jak :
korzystaj z niej i nie pisz co minute postu w tym samym topicu :!:
korzystaj z niej i nie pisz co minute postu w tym samym topicu :!:
a czym wogole sie rozni wersja 1.1 od starszej ???
tylko ze ja nie mam tej wersji GTA Vice City moge sciagnac patcha ale sciagne i zobacze czy wyskoczy ta sama info . dziki nar@
Witam teź tak miałem z tym programem, ale czytałem gdzieś o tym błędzie. Coś tam pisało po angielsku źe program niedziała dobze z wersją 1.1 GTA–VC.
Moge się mylić :!: :!:
Nara :) :) :) :) :)
Moge się mylić :!: :!:
Nara :) :) :) :) :)
wyskakuje jakijs error – Dir file error!It might in use .. exiting ... co z tym zrobic porsze o pomoc
Strona 1 / 1