Gta Vice City // problem !
Ostatnio kupiłem grę Gta Vice City i próbuję ją włączyć. Pojawia się te pierwsze logo i nic więcej się nei włącza. Biorę ctrl+alt+del i pisze w win xp prof ze nie odpowiada aplikacja. Co jest ? Za słabe mam parametry komputera ?
Intel Celeron Tualatin 1,4 GHZ / 128 SDRAM / 40 GB SAMSUNG / Geforce 4 MX 440 64 MB / Aureal Vortex
Intel Celeron Tualatin 1,4 GHZ / 128 SDRAM / 40 GB SAMSUNG / Geforce 4 MX 440 64 MB / Aureal Vortex
Odpowiedzi: 9
ja teź miałem felerną płyte audio z GTA VC, a dokładniej tylko dwa pliki ... ściągnąłem pliki od qmpla który miał porządną płyte.. wgrałem i było cacy... bo pamiętaj.. jeźeli masz NO–CD CRACKA do GTA VC to musisz skopiować wszystkie pliki audio z płyty do folderu GTA VC... ja nie mogłem tych dwóch plików skopiować z płyty.. od qmpla ściągnąłem , wgrałem i gra poszła.. :wink:
rozumiem ale hodzilo mi o to ze takie same błedy czesto pojawiają sie z podowdu posiadanie windowsa XP
A ze twoje bledy wynikaly z powodu felernych plyt wiem :)
A ze twoje bledy wynikaly z powodu felernych plyt wiem :)
Zanim napiszesz: przeczytaj !
Moźe te płytki były trefne ale takie błęfy w tej grze pojawiają sie na dobrych płytach czego przyczynąjest oczywiście "niezawodny" "Boski" :)
WIDNOWS XP
WIDNOWS XP
Okazało się, źe płytki które dostałem od qmpli były trefne :). Juź wszystko jasne. Dzięki za pomoc!
start/uruchom i wpisz dxdiag
Pobaw sięsuwakiem przyśpieszenie sprzętowe na zakładce dźwięk. Moze coś to da.
start/uruchom i wpisz dxdiag
ja mam ten sam problem niestety !! pomaga wyłączenie karty muzycznej w opcjach BIOSU!! (k.zintegrowana) no ale co to za gra bez głosu ? :evil: źaden patch nie pomaga.. najnowsze stery do muzycznej teź nie... :evil: nie wiem co mam robić.. wersja piracka... no ale koledzy mają piraty i im chodzą.. !! więc oszczędźcie sobie teksty KUP ORYGINAŁA :wink:
Parametry kompa są w sam raz przyczyna tkwi w czymś innym. Czy gra jest orginalna czy teź nie :wink: :?:
Strona 1 / 1