GTA Vice City – pomoc w misji
Mam wielką prośbę. Nie moge sobie poradzic z jedną misja. Chodzi mianowice o misje Dildo Dodo... (latanie i rozrzucania ulotek). Siedze juz nad ta misja kupe czasu i nie moge okielzac tego ***go Dodo. Prosze o jakies wskazówki, jak sie tym wogole lata. POzdrawiam i z gory dzieki
Odpowiedzi: 7
ja chyba wiem jak się tym lata. jesli startujesz to nie naciskaj klawisza do góry tylko na dół. trzymaj na dół az bedą leciały iskry i puść, dodo odbije sie do góry. jesli czujuesz ze samolot bedzie spadał to znów lekoooo nacisnij klawisz na dół, on wtedy minimalnie zleci na dół jednoczesnie wbijając sie do góry :wink: poćwicz sobie
Jeśli jeszcze nie udało się Tobie przejść tej misji moźesz podesłać mi save :) Dla mnie ta misja to przyjemnosc :) Mail: golebiu@o2.pl
Albo ustaw sobie optymalnie klawiature (ja tak zrobiłem).
np. do lotu w góre "I"
w doł "K"
w lewo "J"
w prawo "L"
To powinno Ci troche ułatwić.
np. do lotu w góre "I"
w doł "K"
w lewo "J"
w prawo "L"
To powinno Ci troche ułatwić.
No wiesz teź dawno w tonie grałem ale pamiętam źe najpierw latałem duźo helikopterem. :lol: W końcu wczułem się w dodo na tyle źe spróbowałem tej misji. :!: Żeczywiście była truda to paliwo i latanie między wieźowcami :D Niestety nie powiem Ci jak się dokładnie lata bo po prostu sam nie pamiętam. :idea: Zrób sobie najpierw kilka lotów próbnych.Wiesz daj se siana z czasem :wink: W końcu się uda.A jak juź się uda to będziesz miał dodo na własność.Wtedy będziesz miał duzo czasu na poćwiczenie :wink: Życzę szczęścia...
musisz być cierpliwy...
musisz być cierpliwy...
kodu nie ma, ale jakiś trainer ma taką opcję (nazwa trainera to 206+, poszukaj na jakiejś stronce o gta)
Wyczuc..... ja mecze sie nad tym juz chyba 10 dzien...... za zadna cholere nie moge tego przeleciec.... jeszcze to paliwo.... jest jakis kod który zatrzymywałby spalanie paliwka przez to Dodo ??
Musisz go po prostu wyczuc i zapamietac jak bedze optymalnie rozrzucac ulotki.
Strona 1 / 1