GTA San Andreas
Witam serdecznie!
Jakim emulatorem odpalić GTA San Andreas na PS2?
Próbowałem juz wieloma ale źaden nie zadziałał...
Help Me :)
Jakim emulatorem odpalić GTA San Andreas na PS2?
Próbowałem juz wieloma ale źaden nie zadziałał...
Help Me :)
Odpowiedzi: 18
ja wcale nie napisałem ze gta sa na ps2 da rade odpalic na kompie. (jakbys czytal uwaznie to bys wiedział) Wiem tylko ze jest mozliwosc grania (TYLKO W NIKTÓRE GRY z ps2 na kompie) nie napisałem źe jaką gre se weźmiesz w to zagrasz! Ale trzba próbować uruchomic w emulatorach a nóź sie uda. Niestety screenów z gta sa nie zamieszcze bo nie mam a z neta nie opyla sie siorbać bo szkoda czasu a jest więcej niz pewne źe nie uda sie tej gry na źadnym dostępnym emulatorze uruchomic. Tyle tylko napisze. Niech zamieszczeją screeny ci którzy chwalą sie źe mają te gre i w nią pocinają. a zresztą ch im w d. Mają gta 3 a piszą źe to san andreas. Niech sobie okulary kupią bo ze wzrokiem to cos słabiuteńko u nich. hehehe
san andreas proszę ;–)
jak mi podasz jeszcze nazwę emulatora to wepchnę spowrotem do gęby wszystko co napisałem
jak mi podasz jeszcze nazwę emulatora to wepchnę spowrotem do gęby wszystko co napisałem
tymczasowo nie mam zadnej gry na ps2 ale jak zdobęde to zamieszcze screeny. hehe i wtedy gały wam wyjdą hehe
no i co z tymi screenami ? :wink: peniacie się ?
mefisto a to przypadkiem nie jest taka dystrybucja linuxa z tym emulatorem?? Czy moźna pobrac sobie z sieci tylko ten emulator pod auroxa?
Jakbys mógł to podaj konkretne linki.
dzieki z góry
Jakbys mógł to podaj konkretne linki.
dzieki z góry
no to jak jestescie tacy mądrzy to pokascie sceneer jak sobie gracie na ps2 na kompie :twisted:
Jest wiele emulatorów PS2 źeby móc podziwiać pokaz slajdów (tak na oko jeden slajd na 5 sekund :P)
JEst teź wiele emulatorów ps'a 2. trzbe tylko dobrze poszukać!!!!
Damianos:BlackZone ty chyba jakis zacofany jestes.
Akurat ten komentarz mogles sobie Damianos podarowac.
BlackZone ty chyba jakis zacofany jestes. Przecieź juź od dawna moźna grać w gry na ps2 na kompie. Normalnie masz obraz płyty z grą na ps2 i otwierasz go w emulatorze i wszystko działa jak na konsoli.
ja tak robiłem i mi działało, Lycoris'a na allegro ja kupiłem bo niew widziałem,źeby gośćągnąc!!!
aj Mefisto, Mefisto ...
The_judge
aj Mefisto, Mefisto ...
The_judge
Chłopie zaden linux i windows nie obsługuje narazie emulatora ps2 tylkoo walicie głupoty na forum :evil: :evil: :evil:wiesz jakiego musiałbys miec kompa zeby odpalic emu.Emulator jest ale nie dobobiony a jak bedzie to gdzies za rok
Będzie na Lycoris działało GTA SA?
Wiesz ja mam linuxa takiego gdzie tam jest emu ps2 nazywa się Lycoris!!!!
A i tak slyszalem ze GTA SA sie tnie na konsoli wiec czy jest sens inwestowac.
Nie ma jeszcze źadnego sensownego emulatora ps2 który by na pececie pozwolił zagrać w takie gry.
Najprościej bedzie skombinować sobie konsolkę :wink:
Najprościej bedzie skombinować sobie konsolkę :wink:
Są ale zaden nie działa... A mze źle zformuowałem – emulator Ps2 na kompa...
Nie mam emularora na ps2!
Strona 1 / 1