Gta San Andreas
Witam postanowiłem załoźyć tematy dla Graczy w gre GTA San Andreas minowicie umieszcze w nim ankiete w ktorej będziecie musieli zaznaczyć miasto które wam się w tej grze najbardziej podobało.
Odpowiedzi: 14
only 'fierro, biatch!
gusioo:To samo sie tyczy Ciebie klonpiotr.
oj tam.nie zmienia szerokości strony , ni nic.128/160.tu dłuźszy ,tu krótszy i moźe być :wink:
gusioo:To samo sie tyczy Ciebie klonpiotr.
oj tam.nie zmienia szerokości strony , ni nic.128/160.tu dłuźszy ,tu krótszy i moźe być :wink:
Widze źe większośći graczy w gre Gta San Andreas podoba się miasto Los Santos Serdecznie dziękuje za udzielone odpowiedzi i oddanie głosów POZDRAWIAM
**mis**
**mis**
Widze źe większośći graczy w gre Gta San Andreas podoba się miasto Los Santos Serdecznie dziękuje za udzielone odpowiedzi i oddanie głosów POZDRAWIAM
**mis**
**mis**
To samo sie tyczy Ciebie klonpiotr.
klonpiotr:
PS;zmniejsz avatar
ej no właśnie zmniejsz Avatar ja nie wiem jak to się robi jak wiesz to odezwij się na gg: 4154557
tak na serio to najlepiej jest w Las Venturas.tam moźna najlepiej zgrosić a black jacka i fajne som domki.
PS;zmniejsz avatar
PS;zmniejsz avatar
klonpiotr Aha pierwsze słysze:P ale ok postaram się poszukać:D :)
**Mis**:gusioo:Tarnowskie Góry rzondzom 8)
Wydaje mi się źe takiego miasta w Gta San Andreas nie ma ani dzielnicy
jest takie miejsce.w samym środku mapy.taki trójkąt bermudzki i go nie widać.dobrze poszukaj.tam się załamuje obraz jak wjeźdzasz
gusioo:Tarnowskie Góry rzondzom 8)
Wydaje mi się źe takiego miasta w Gta San Andreas nie ma ani dzielnicy
Hmm dla mnie Los Santos jest najlepsze ten taki klimat gangów,Grove Street.Są dzielnice biednych,bogatych.I jedynie w Los Santos moźna zajmować dzielnice.Piszcie teź dlaczego podoba wam sie dane miasto.Pozdrowienia...
Las Venturas i n/c :P
Tarnowskie Góry rzondzom 8)
Strona 1 / 1