GTA SAN ANDREAS –problem z misją

Witam.Mam problem z jedną z misji w San Fierro u Mr.Wooziego .Otóź jest to misja Amphibious Assault.Wchodze normalnie by zacząć misje w czerwone kóleczko :D i jest krótki filmik po czym wychodze na ulicę i widzę napis "You need more practice underwater to get this mission".Więc szukam jakiego basenu – źadnego niema.Dobra, jade nad ocean, pływam chyba z pół godziny i nic.Ide do Wooziego i znów ten sam komunikat o tym źe potrzebuje więcej praktyki w wodzie.POMOCY!Oczywiście mam wersję PS2. Pozdro[/b]

Odpowiedzi: 7

Poprostu musisz duźo nurkować i musisz miec ok.30% pływanie aby rozpocząć tą misje. Pozdrawiam!! 8)
Martinus
Dodano
03.01.2006 20:06:33
o ile mi sie zdaje to te klawisze sa ustawione na klawiaturze numerycznej :lol: co jagorsze nie moge sie wpasowac do rytmu itp i nie moge tych misji przejsc. Jesli ktos te misje przeszedl i nic nie robil dalej to niech mi przesle na emaila save bo to mnie zaczyna wkurzac... jonny_english@wp.pl
Dzięks
CHIKEN
Dodano
13.06.2005 17:40:50
CHIKEN:
Ja tez mam problem z jedna misja. Chodzi o dwie misje z lowriderem i tancem. Wiem ze na dole sa strzaleczki itp. Ale jak jest w koleczku to pisze ze jest za pozno lub zle i nie moge tych dwoch przejsc :/

to była ta misja 'bouncing' czy jakos tak co trza tym samochodem 'skakać' ?
nie sterujesz kursorami/strzałkami tylko w opcjach sterowania (vehicle*) masz takie nazwy jak:
SPECIAL CTRL (np. left)
i musisz ustawic sobie klawisze na te speciale i nimi sterować w tej misji
Eri_MS
Dodano
12.06.2005 20:14:13
wersja pc? a więc misja taneczna jest teraz strzałkami...

jak jest w kółeczku to jest juz za pozno,musisz wciskac to co jest tuz przed nim
czterech_
Dodano
12.06.2005 16:39:22
Ja tez mam problem z jedna misja. Chodzi o dwie misje z lowriderem i tancem. Wiem ze na dole sa strzaleczki itp. Ale jak jest w koleczku to pisze ze jest za pozno lub zle i nie moge tych dwoch przejsc :/
CHIKEN
Dodano
12.06.2005 13:40:50
Nie zwróciłem uwagi..:] Problem rozwiązany..wielkie dzięki :)
Pablo_SNA
Dodano
19.12.2004 22:31:07
Pablo_SNA:
"You need more practice underwater to get this mission"

z tego co napisałeś wnioskuję, ze musisz nurkować, a nie pływać klawisz nurkowania to bodajźe kółko
Over
Dodano
19.12.2004 22:07:41
Pablo_SNA
Dodano:
19.12.2004 21:51:41
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1