GTA SAN ANDREAS –problem z misją
Witam.Mam problem z jedną z misji w San Fierro u Mr.Wooziego .Otóź jest to misja Amphibious Assault.Wchodze normalnie by zacząć misje w czerwone kóleczko :D i jest krótki filmik po czym wychodze na ulicę i widzę napis "You need more practice underwater to get this mission".Więc szukam jakiego basenu – źadnego niema.Dobra, jade nad ocean, pływam chyba z pół godziny i nic.Ide do Wooziego i znów ten sam komunikat o tym źe potrzebuje więcej praktyki w wodzie.POMOCY!Oczywiście mam wersję PS2. Pozdro[/b]
Odpowiedzi: 7
Poprostu musisz duźo nurkować i musisz miec ok.30% pływanie aby rozpocząć tą misje. Pozdrawiam!! 8)
o ile mi sie zdaje to te klawisze sa ustawione na klawiaturze numerycznej :lol: co jagorsze nie moge sie wpasowac do rytmu itp i nie moge tych misji przejsc. Jesli ktos te misje przeszedl i nic nie robil dalej to niech mi przesle na emaila save bo to mnie zaczyna wkurzac... jonny_english@wp.pl
Dzięks
Dzięks
CHIKEN:Ja tez mam problem z jedna misja. Chodzi o dwie misje z lowriderem i tancem. Wiem ze na dole sa strzaleczki itp. Ale jak jest w koleczku to pisze ze jest za pozno lub zle i nie moge tych dwoch przejsc :/
to była ta misja 'bouncing' czy jakos tak co trza tym samochodem 'skakać' ?
nie sterujesz kursorami/strzałkami tylko w opcjach sterowania (vehicle*) masz takie nazwy jak:
SPECIAL CTRL (np. left)
i musisz ustawic sobie klawisze na te speciale i nimi sterować w tej misji
wersja pc? a więc misja taneczna jest teraz strzałkami...
jak jest w kółeczku to jest juz za pozno,musisz wciskac to co jest tuz przed nim
jak jest w kółeczku to jest juz za pozno,musisz wciskac to co jest tuz przed nim
Ja tez mam problem z jedna misja. Chodzi o dwie misje z lowriderem i tancem. Wiem ze na dole sa strzaleczki itp. Ale jak jest w koleczku to pisze ze jest za pozno lub zle i nie moge tych dwoch przejsc :/
Nie zwróciłem uwagi..:] Problem rozwiązany..wielkie dzięki :)
Pablo_SNA:"You need more practice underwater to get this mission"
z tego co napisałeś wnioskuję, ze musisz nurkować, a nie pływać klawisz nurkowania to bodajźe kółko
Strona 1 / 1