GTA San Andreas–moźliwości
Mam pytanie: Czy w mieście w san Fierro moźna wsiąsc do tramwaju??i na lotnisku teź nie da się do niczego wsiąść.Znacie inne fajne miejsca w San andreas?Piszcie o nich i o moźliwościach tej gry
Odpowiedzi: 14
mozna podczas misji zajechac do garaźu :P
hmm.. faktycznie – w ostatniej misji. Ale nie moźna go mieć tak poprostu :P
jest w jakiejs misji (wyscig) na ranczu chyba. ale zeby sobie ot tak pojezdzic to nie widzialem
a ja widziałem w necie screena big–foot'a, to znaczy źe teź jest w grze ? :roll:
A jest teź pancerny samochód policyjny z armatką wodną nie wiecie gdzie go znaleść?Jest na 100% widziałem w necie screena
jest.. w północnym SF
tez czytalem na jakiejs stronce ze jest lodz podwodna ale nie mozna ja plywac
Ja mam na czarnulce ale do tramwaju jeszcze mi się nie udało wsiąść :shock: Moźe dlatego źe nie miałem bileciku ;) Ale jest inne ciekawe miejsce mianowicie łódź podwodna :D Jest gdzieś w San Fierro za bazą wojskową info niesprawdzone wiem o tym od kumpla ;) Jak tylko TV się zwolni to lookne czy to prawda :D
Over:czterech_:Over:czterech_:jak to się nie da, da się, ino trzeba mieć l33t skillz i dobre wyczucie czasu :D
nie da sie – nie zmieścisz sie/niewidzialna ściana
nie mam cyfrówki aktualnie, zrobiłbym screena, przed chwilą wsiadłem :]
daj screena to uwierzę.. i jeszcze jedno – PC czy ps2 ? bo jak ps2 to nie ma o czym gadać
no do zrobienia screena z kompa raczej bym cyfrówki nie potrzebował, ajt?
czterech_:Over:czterech_:jak to się nie da, da się, ino trzeba mieć l33t skillz i dobre wyczucie czasu :D
daj screena to uwierzę.. i jeszcze jedno – PC czy ps2 ? bo jak ps2 to nie ma o czym gadać
Over:czterech_:jak to się nie da, da się, ino trzeba mieć l33t skillz i dobre wyczucie czasu :D
czterech_:jak to się nie da, da się, ino trzeba mieć l33t skillz i dobre wyczucie czasu :D
jak to się nie da, da się, ino trzeba mieć l33t skillz i dobre wyczucie czasu :D
1. Nie da się
2. Da się jak się ma licencję pilota
O moźliwościech mi się nie chce gadać, bo jest ich za duźo, a co do ciekawych mejsc – proponuję zajrzeć do back o Beyond i pozwiedzać trochę :>
2. Da się jak się ma licencję pilota
O moźliwościech mi się nie chce gadać, bo jest ich za duźo, a co do ciekawych mejsc – proponuję zajrzeć do back o Beyond i pozwiedzać trochę :>
Strona 1 / 1