GTA: San Andreas – duźy problem
chodzi o to,źe podczas grania, obojętnie w jakim momencie wyskakuje okienko, źe wystąpiły blędi i pyta czy wysłać raport. moja konfiguracja to Athlon XP 2500+ 512MB RAM GeForce 6600GT ster. 81.98 pł. gł shuttle 40vn i napęd combo LITE–ON wszystko chodzi pod kontrolą polskojęzycznego xp z SP2. nic nie było kręcone. robiłem reinstalki parę razy i nic. ktoś wie co moźe być przyczyną?
Odpowiedzi: 9
jesli to oryginalna gra to dziwne a jesli to kopia gry to sie nie przejmuj bo to wina gry a nie kompa pozdro
Prawy klawisz myszy na ikonę Mój Komputer -> Właściwości ->
Zaawansowane -> Raportowanie błędów -> Wyłącz raportowanie błedów
z zaznaczeniem, żeby powiadamiał, jeśli wystąpią problemy krytyczne.
Jeśli już to zrobiłeś, a okienko nadal występuje... może spróbuj reinstalki gry...?
Nic innego tu się chyba nie wymyśli... kontakt z Rockstar Games???
Jeśli już to zrobiłeś, a okienko nadal występuje... może spróbuj reinstalki gry...?
Nic innego tu się chyba nie wymyśli... kontakt z Rockstar Games???
czyli nikt nie wie jak mi pomóc?
Napisz do pomocy technicznej.skalpel:kłopty były od zawsze
Aryam, to o pomocy to nie do ciebie. porządek jest na dysku i w rejestrze, skanowane najnowszą pandą i innymi on–linowymi skanerami. a kłopty były od zawsze
jak nie umiesz pomóc to nie postój
Porządek na kompie masz? Skanujesz przed wirusami i innymi syfami?
Grałeś juź w SA bezproblemów, czy odrazu od pierwszego uruchomienia te błędy sie pojawiają na tym kompie?
Grałeś juź w SA bezproblemów, czy odrazu od pierwszego uruchomienia te błędy sie pojawiają na tym kompie?
Jak to odkryłeś drogi Watsonie??skalpel:ten microsoftowy poradnik nie dotyczy san andreas
ten microsoftowy poradnik nie dotyczy san andreas. reinstalki robiłem i nic
Strona 1 / 1