GTA San Andreas...co zrobic zeby ktos wsiadl z nami do auta?
... konieczne aby przejsc misje a nie wiem co nacisnac zeby ktos wsiadl z nami np do auta czy na motor ... ?
Odpowiedzi: 19
...no to na piechote... :D
Rozpocznij misję taksówką... wielu ludzi wsiądzie do twojego auta :D
jaanonim:Ja jak chciałem źeby do samochodu koś weszedł, np prostytutka to jak tam coś powiedziała wciskałem Y czyli pewnie chodziło o YES.
no shit ?
Ja jak chciałem źeby do samochodu koś weszedł, np prostytutka to jak tam coś powiedziała wciskałem Y czyli pewnie chodziło o YES.
Mervin:Tenenberg:w gta i vice city
A to są 2 róźne gry ... :?:
Bo tak to napisałeś jakby to były 2 róźne gry, ale chyba nie są :?
Mniemam źe o GTA III i GTA : VICE CITY chodziło.Mervin – Ty jako admin na nieoficjalnym forum o GTA :SA powinieneś się domyślić :wink:
Tenenberg:w gta i vice city
A to są 2 róźne gry ... :?:
Bo tak to napisałeś jakby to były 2 róźne gry, ale chyba nie są :?
Tenenberg troche tutaj zalezy od ustawien, aby zabrac ekipe musisz:
nacisnij klawisz az sie pojawi celownik wymierz w tego goscia i nastepnie G, H i to powinno dzialac
Umnie to jest tak RMB i wymierzyc w tego goscia z gangu naszego G, H i chodze se z gosciem
nacisnij klawisz az sie pojawi celownik wymierz w tego goscia i nastepnie G, H i to powinno dzialac
Umnie to jest tak RMB i wymierzyc w tego goscia z gangu naszego G, H i chodze se z gosciem
miałem na pleju identyczny problem,tez ruszyc nie moglem, pamietam ze sie wkur...eee..zdenerwowałem,wybuchłem (:D) wszystko i zaczalem misje jeszcze raz, i wsiedli. bug mały jakiś,próbuj!
do srodka wsiada jeden koles i mam rekrutowac stojacych w poblizu dwoch – jak ich eni zrekrutuje to nei moge nawet wsiasc sam do auta – po rekrutacji wsiadam ale kolesie zrekrutowani przezemnie nie wsiadaja i nei moge ruszyc autem :(
hm.. przeładuj grę, albo olej ich i jedź bez (chyba źe wczesniej nie widzisz punktu gdzie masz jechać :D), widocznie jakiś bład w skryptach czy coś. no i jakim samochodem? tym co stoi słitowym? a moze ich tam juz siedzi troche?
tak robie z tym namierzeniem i zwerbowaniem – ale wsiadam do auta i kolesie mimo wszystko nie wsiadaja ze mna :/
oO przecieź napisał...
a zarekrutowałeś ich? natargetuj i G w domyślnym sterowaniu (głowy nie dam,ale chyba tak)
a zarekrutowałeś ich? natargetuj i G w domyślnym sterowaniu (głowy nie dam,ale chyba tak)
jeśli to są kolesie z gangu to oni czasem nie wsiadają – musisz wyjść z auta wcisnąć G i potem wsiąść spowrotem. Jeśli chodzi o tych dwóch głópków na pustyni (kent paul + ktośtam) to nie weźmiesz ich, bo masz 2–sosbowy pojazd. Będą się bić miejsce puki nie przyjedziesz czymś co ma więcej 2+ miejsc wolnych w środku.
nie łatwiej jak powiedz o którą misję chodzi ?
nie łatwiej jak powiedz o którą misję chodzi ?
wiec co jest nie tak – chodzi mi np o misje "los sepulcros" – zwerbowani kolesie nie chca wsiasc do auta
Generalnie to te osobistosci same wsiadaja gdy misja wymaga tego, nawet czekaja na nas.:mrgreen:
nie nie o to – najzwyczajniej nie wiem jak zachecic postac bioraca ze mna udzial w jakiejs misji do tego aby wsiadla ze mna do auta
Jesli chodzi o te samotnie spacerujace panie to zdaje sie ze num 2 to byla.
wlasnie nie – wiem ze tak bylo w gta i vice city
Moźe zatrąbić ? :) (tak było we wcześniejszych częściach)
Strona 1 / 1