GTA SA
Nie znam Angielskiego kilka razy jusz instalowałem gre i za kaźdym razem to samo dochodzi instalacja gry prawie do końca 98 % i zawsze wyskakuje ten napis. Dołączam plik z tym napisem morze mi ktoś napisze o co chodzi
Odpowiedzi: 5
no i klasyczne pytanie, czy łączysz się przez neostradę..
a jak masz anielską, źelazną i stalową cierpliwość na raz, to zainstaluj spod trybu awaryjnego (mroczne 600kB/s tranferu z płyty, czy jakoś tak :twisted:)
a jak masz anielską, źelazną i stalową cierpliwość na raz, to zainstaluj spod trybu awaryjnego (mroczne 600kB/s tranferu z płyty, czy jakoś tak :twisted:)
no i klasyczne pytanie, czy łączysz się przez neostradę..
Komputer podkrecony ? Jesli tak to ustaw wszystko na default. Sprawdz tasmy sygnalowe od napedu, jesli masz inna to podmien. Masz drugi naped to sproboj z niego. Eventualnie podepnij CD pod drugi kontroler IDE.
mrsit:Suma kontrolna (CRC) jest bledna inaczej mowiac masz uszkodzona plyte/dane. Jest tez tam sugestia by zglosic sie do sprzedawcy po wymiane nosnika.
Chyba jednak nie bo porzyczyłem gierke od kolegi i to samo prawie przek konćem instalacji
Suma kontrolna (CRC) jest bledna inaczej mowiac masz uszkodzona plyte/dane. Jest tez tam sugestia by zglosic sie do sprzedawcy po wymiane nosnika.
Strona 1 / 1